Model Off Duty: Денина Мартин от “Purely Me”

Днешният “Model Off Duty” е една изключително колоритна и женствена дама. Денина Мартин е красивото лице зад страхотния моден блог Purely Me. Едно от предпочитаните ни бюти местенца, пълно с много романтика, страхотни стайлингови идеи и невероятни фотоси.

Млада и красива, Денина е един от съвременните примери, как трябва да изглежда една млада, уверена и можеща, жена и майка. Винаги усмихната и крайно позитивна, днес черпим от страхотната енергия на очарователната Денина.

welcome-img-9

  1. Казват, че парфюмът е личната визитка на човек, каква е твоята? 
Обожавам два аромата – CHANEL Chance и VALENTINO Valentina, като в момента използвам последния. Харесва ми, когато един аромат е женствен и същевременно малко по-наситен. Мисля, че тези двата най-добре отразяват същността ми.

2. Какво най-много харесваш в блогърството? 

Свободата да създаваш свой собствен вид изкуство, да даваш израз на креативността си и усета си, както и да ги развиваш.

Walk-Shirt-Dress-Weekend-Max-Mara-MDL-1004x669

3. Кой е твоят model off duty? 

Много са. Харесва ми да се вдъхновявам от различни индивидуалности – било то от блогъри, хора на изкустовото и дори приятелки. Така откривам и изграждам истинското си Аз – такова, каквото ми харесва най-много. Специално от блогосферата бих посочила имена като Annabelle Fleur, Kenza Zouiten, Julia Engel и Jessie Chanes.

4. Как би описала своя личен стил? 

Женствен и свеж.

5. За какво би похарчила много пари? 

За чанта, но не твърде много.

Express-Yourself-Top-Secret-Ripped-Jeans-Denina-Martin-4

6. Какъв е следващият must have артикул в гардероба? 

Мисля, че приключих с летния шопинг. Следващият must-have артикул в гардероба ми ще е за есента и ми се иска това да е палто или яке в милитъри стил. Харесва ми този нюанс на зеленото и бих се радвала да открия идеалната парка за мен, например.

7. Реален или виртуален шопинг? 

Съвкупност от двата вида. Не бих загърбила насладата от ходенето по магазините, както и изгодните предложения, които откривам онлайн.

Bra-Clinic-Black-Swimwear-Swim-Fashion-Purely-Me-8

8. Кой е първият ти моден пример? 

Освен майка ми, това определено е Джесика Алба. Тя беше абсолютният ми идол от тийнейджърските години, като все още продължавам да й симпатизирам.

9. Задължителният артикул за всеки гардероб? 

Кокетна и стилна чанта. Тя определено може да направи всяка визия интересна.

10. Какво обличаш, когато „не знаеш какво да облечеш“? 

Рокля.

Retro-Lady-in-Black-Liu-Jo-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-6

11. Какво ще открием в дамската ти чанта? 

Телефон, портмоне, цвят за устните ми и солети за моя малък господин. Не съм от дамите, които носят много неща със себе си, макар да се предполага от мен да го правя предвид детето.

12. Козметичният продукт, без който не можеш? 

Продукт за подчертаване на веждите. Когато излизам без грим, държа поне веждите ми да са добре оформени и подчертани.

Heidi-Heartbreaker-Candy-Pink-Neoprene-Swimwear-Triangl-Denina-Martin-7

13. Най-голямото удоволствие от това да бъдеш моден блогър? 

Да срещаш съмишленици в любовта към модата и да правиш неща, които хората оценят и намират за полезни.

фото: deninamartin.com

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.