Model Off Duty

Model Off Duty: Милена Витанова от “Mimi’s Fashion moments”

By  | 

Днес ви срещаме с една от най-нежните и романтични дами в българската блогосфера, характерна с женственото си обаяние – Милена Витанова. Чаровното лице зад един от любимите ни блогове “Mimi’s fashion moments” е позната на аудиторията с абаносовите си дълги коси на вълни и широка усмивка. Мими е един от първите бюти и лайфстайл блогъри в България. Често пъти обичаме да взимаме глътка свеж въздух в прекрасния ú вълнуващ блог, който води със завидна всеотдайност. Само на 33 години, Милена е майка на две очарователни деца и успява да работи и води блога си с еднаква любов и енергия, която може да откриете във всеки неин пост. Страстен любител фотограф, тя споделя, че обожава пътешествията и доста често ни отвежда на различни романтични места, разказвайки ни за тяхното обаяние. Освен хубавата рок музика и италианската кухня, вижте какво още ни споделя Мими.

DSC_6666

photocredit: Miroslava Dermendjieva Photography

1.Казват, че парфюмът е личната визитка на човек, каква е твоята?

Modern Muse – едно истинско пролетно ухание. Леко, нежно и цветно. С композиция от топъл флорален състав, какъвто е и любимият ми мотив при дрехите.

2.Какво най-много харесваш в блогърството?

Отне ми наистина доста време да разбера какво от многото неща в малкото ми интернет кътче и блогърството като цяло ме прави щастлива. В началото си мислех, че е едно, а сега вече разбрах, че е нещо съвсем различно и това е удоволствието да се чувствам свободна.

Picture 060

3. Кой е твоят model off duty?

Не знам.…. Обожавам  испанската блогърка Анжела от madamederosa.com, която е и моя любимка от години . Тя е майка, модел, блогър и жена с индивидуален и неподражаем стил.  Цветна, различна и интересна.

4. Как би описала своя личен стил?

Не бих искала да говоря за стил, обичам да нося дрехи  ,които ми носят емоция и ме правят щастлива в даден момент. Обичам ежедневни и предимно практични дрехи,  повлияни от романтиката в модата.

 

5. За какво би похарчила много пари?

За пътешествия! Различни, мечтани, екзотични и далечни…

DSC_0119

6. Какъв е следващият must have артикул в гардероба?

Ретро вдъхновениeто на дантелата под формата на топ с голи рамене и женствеността на флоралните мотиви пресъздадени върху дълга рокля!

mimi

7. Реален или виртуален шопинг?

Никога не бих заменила емоцията от пазаруването с приятели в магазини и бутици.

8. Кой е първият ти моден пример?

Кейт Мос. В тийнейджърските си години търсех нещо бунтарско и красиво като отношение към модата – това беше тя и стилът ú!

9. Задължителният артикул за всеки гардероб?

Гащеризон от деним, който винаги носи послание за градска принадлежност.

DSC_0209OK-1

10. Какво обличаш, когато „не знаеш какво да облечеш“?

Най-удобното – деним.  Изчистен силует  във визия с тениска.

11. Какво ще открием в дамската ти чанта?

Може би по-правилният въпрос е какво няма в чантата ми?! 🙂 Независимо дали е малка или голяма, винаги е препълнена. Нося телефон, почти винаги малък апарат, портфейл, тефтер, гримове- предимно червила, дъвки, бонбони, бисквити/за децата/ и други никак не необходими неща.

DSC07002m

12. Козметичният продукт, без който не можеш?

Озаряващ крем или серум за лице и спирала. Те са задължителни в дневните ми бюти ритуали.

13. Най-голямото удоволствие от това да бъдеш моден блогър?

Удоволствието да бъда близо до  „Модата“ . Последните няколко години се опитвам да пренасоча и капсулирам цялата си любов към модата в нещата, които правя в блога.

DSC07818m

 

Снимки: Got2Shot Creative&Photography

Калина Николова главен редактор в codefashion.bg. Културолог по образование и естет по призвание, тя притежава изтънчен вкус и куртоазен интерес към последните модни тенденции, определяйки модата като средство, с което всеки демонстрира индивидуалния си стил. Какъв е нейният може да откриете в блога ѝ f-gal.com.

1 Comment

  1. Денина

    July 18, 2016 at 10:56 am

    Очарователна си, Миленка! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *