Събития

„До Върха” или Как да постигнем равновесие между кариерата и личния живот и да бъдем еднакво успешни навсякъде! – с Уорън Раян и Анна Ярамбойкова

By  | 

Представяме Ви най- провокативния и успешен лектор Уорън Райан – британски автор и водещ на утвърдилата се на Острова “21 дневна програма за личностно развитие и себепостигане”, “Fearless Speaking Academy”, “My Journey”. Уорън е променил живота на хиляди хора по света и на 25.11.2015 пристига за първи път в България за следващия си проект “До Върха”. Бизнес лекция, където влиза в тандем с Анна Ярамбойкова.

Анна живее и работи в Лондон от десетилетие, оглавява отдел “Продажби” на водеща в модната индустрия компания “All Saints”. От години работи в сферата на бизнес продажбите и ритейла като съставя програми за развитие на стартиращи компании, води индивидуални и корпоративни лекции за постигане на цели и резултати.
Анна е една от десетте кандидати, селектирани за едномесечен уъркшоп с небезизвестния Джордан Белфорт в Ню Йорк през Март, 2016.

A.B.C. Communications Group е международна компания, основана в Лондон с клонове в България и Турция. Има за цел да разработва и разпространява успешни практики за развитие на бизнеса. Да провежда семинари, уъркшопи, уебинари, лекции и събития във всички сфери на корпоративния и частния бизнес.
Първото такова събитие е именно “До Върха” в Гранд Хотел София на 25ти Ноември от 18:30ч,допълват още от ПРофайл.

Leave a Reply