Лайфстайл

Ето какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан

By  | 

Претендентите за титлата са в страната ни по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн 

Обаянието на Ориента ги очакваше в реномирания ресторант Самер, на метри преди началото на Южния парк. Собственикът Самер Осман посрещна своите скъпи гости от Ливан с традиционни  рецепти от Босфора, вкусно барбекю и куп ориенталски ястия.

Претендентите на титлата пристигнаха с три 12 метрови лимузини LimosBG начело с красивата и Енджи Касабие на прага на Южния парк.

Топ моделите имаха  романтична вечеря с голяма група приятели от Ливан, Сирия, Турция.
В делегацията от Ливан бяха още собственкът на Бейрут фешън уик Нидал Бшарауи.

Ливанските модели похапнаха зеленчуци и месо на грил с дървени въглища. Традиционните ястия пък бяха приготвени  на автентична дървена пещ, в глинен съд.
Домакините от Самер отрупаха празничната трапеза още и с имам баялдъ, кебап кашкавал – кълцано телешко и агнешко месо, с плънка от кашкавал.
Угощението, което Samer предлага , често не оставя място за десерт, но винаги можеш да се насладиш на оригиналния турски чай и наргиле.


Тук много често можете да засечете шампиона на България Кубрат Пулев и половинката му Андреа, популярния специалист по събития Атанас Лазаров, Славчо Тошев, собственикът на Биад премиум Димитър Иванов, Александър Стефанов, Александър Гогов от LimosBG, Ники Михайлов и Кирил Десподов.
След вкусната вечеря и ароматни наргилет,а най-красивите мъже от Ливан и екип на МТВ Бейрут се отправиха с три лимузини към нощния клуб Biad premium club.

Тя е журналист и филолог. Редактор е на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки".

Leave a Reply