Звезди

Кулинарни изненади от Алекс Богданска в “Черешката на тортата”

By  | 

Чаровната водеща на сутрешния блок на Code Fashion TV “Дами Канят” Алекс Богданска влиза в кухнята, за да впечатли звездните си гости, този четвъртък в “Черешката на тортата”.

via GIPHY

След като Орлин Горанов и Мариана Попова сътвориха кулинарните си шедьоври, днес е ред на дизайнера на MEGZ Миглена Каканашева, а в чевтъртък очарователната Алекс ще се развихри над печката. Петъчната вечер на “Черешката на тортата” е запазена за Веселин Плачков.

Какво е приготвила за гостите си Алекс? Можем да ви споделим, че вечерята ще е страхотна, защото водещата и модел е приготвила истинско меню за гостите си:

Ние само ви загатваме, какво кулинарно изкушение ще видите в четвъртък, а ние тръпнем в очакване кой ще отнесе наградата “Домакин на седмицата”!

Вие как мислите?

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply