Мода

Манията Mural Wings завладя и България

By  | 

В Instagram най-големият световен хит са снимките с ангелски криле. Идеята се ражда през миналата година в Лос Анджелис, а автор на проекта, залял масово уличните стени в цяла Америка е художникът Colette Miller.

От няколко дни тенденцията подлуди и българите, като за първи път у нас се реализира от интериорната дизайнерка – Николета Кръстева.

 
    
Бургазлийката, която е специализирала във Франция, създаде истински фурор сред родната публика с тази иновация и вече стотици българи се преобразиха в “extravagance angel”.
Сред дамите, които се изкушиха да позират  на оригиналната стена само по златни лепенки, бе и сексапилният американски топ модел Линдзи Ван Дер Ховен, която бе в България по покана на Code Fashion TV.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply