Дизайнери

Марките на Mr. Sofia: Maniac и Star Dust

By  | 

За избора на най-сексапилния, атрактивен и атлетичен мъж на столицата ни, организаторите на събитието Mr. Sofia се довериха на два български модни бранда от световна величина.
Модна къща Maniac се наложи на българския пазар с атрактивните си мъжки костюми, с нестандартни кройки и цветове. На Sofia Fashion Week SS 2017 брандът очаквано впечатли световните байери, гости на събитието и се появи на страниците на известново италианско модно списание U FASH ON. Открояващите се модели на Maniac са на път да получат заслуженото внимание и извън страната ни. Претендентите за титлата Mr. Sofia и самият победител Илия Манолов изглеждаха забележително в официалните костюми на марката и впечатлиха гостите и медиите на събитието.
  
Модните тенденции това лято определено залагат на цветните десени и смелите тропически нюанси. Това бе доказано и от топ дизайнера Евгения Борисова и нейната марка Star Dust, която се погрижи за секси банските облекла на претендентите от конкурса. Най-новата лятна колекция на Борисова е с пъстри принтове и летни, екзотични мотиви, подходяща за уверения мъж.
Евгения Борисова се наложи както на българския, така и на световния пазар, като през 2016 година на Estet Fashion Week в Русия, получи наградата “Най-добър чуждестранен дизайнер”. Редица български знаменитости залагат на моделите на Star Dust за светски събития, а брандът вече предлага плажните си аксесоари и бански костюми в магазина си на Марина Диневи.
  

Тя е журналист и филолог. Редактор е на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки".

Leave a Reply