Лайфстайл

Най-нестандартните хотели в света

By  | 

Те са нетрадиционни, екстравагантни и не могат да се сравнят с нито един “нормален” хотел по света.

Места, които ще направят ваканцията ви неповторима, но определено са за хора с особен вкус.

FRYING PAN TOWER, СЕВЕРНА КАРОЛИНА, САЩ

Този хотел не е за хора със страх от водата и необятните морски пространства. Той се намира на 55 километра навътре в океана. За 598 долара на човек за три дни и две нощувки може да спите буквално насред океана в старата сграда на морската брегова охрана, превърната в хотел. До него се стига с хеликоптер и така и ще си тръгнете.

SECLUDED INTOWN TREEHOUSE, АТЛАНТА, ДЖОРДЖИЯ

Ако като деца сте имали къщичка на дърво и не сте надрастнали този така мил спомен от детството, то най-запазваният хотел от Airbnb е точно за вас. За 483 канадски долара на човек за нощ, можете да отседнете насред гъста гора и да се надявате да срещнете горси феи през нощта. Защото мястото и преживяването на вълшебни. Обаче има и строги правила – без купони, без пушене, без домашни любимци и без деца под 12 години.

CASA CARACOL, SEASHELL HOUSE, МЕКСИКО

Това е една къщурка в далечно Мексико, построена от семейство мексиканци. Те я дават под наем за 385 канадски долара на нощ, а тя е изцяло създадена благодарение на тяхното въображение – миди, раковини и всичко морско е използвано в интериора и екстериора й.

 

Вие коя си харесахте?

 

Източник и снимки: Go Guide и Катерина Ковачева

Тя е журналист и филолог. Редактор е на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки".

Leave a Reply