Звезди

“Витамин” на Андреа е новият световен хит

By  | 

Днес новото видео на стилната Андреа с ротации в над 50 страни

Новото видео “Витамин” на изключително популярнарта зад граница и у нас Андреа, днес има премиера в над 50 страни, благодарение на румънските й продуценти от Букурещ, информират от ПРофайл.
Андреа е от най-известните изпълнителки в България. Тя е първата българска звезда с международен хит – “I wanna” от 2010 г., който достигна над 50 страни по целия свят.
Половинката на шампиона и гордостта на България  е с най-много чуждестранни и балкански награди (от Черна Гора, Сърбия, Турция, Кипър и много други).

Проектът “Витамин” е вдъхновен от идеята за това, колко изкуството е повлияно от любовта. Като цяло изкуството се създава от човешките емоции. Това е и причината “Love is art” (Любовта е изкуство) да е инкорпорирана във видеото. Когато някой преживява силни емоции в себе си, те го движат като гориво. Гората символизира живота на човека, тя е мястото, в което той намира утеха и подслон. Човек трябва да намери своя витамин за да продължава напред, за да постигне най-доброто от себе си, споделя Андреа.

Новото видео вече се изстреля на международната музикална сцена и това е още един много добър повод да се гордеем за успеха на Андреа, категорични са професионалистите в бранша.

Тя е журналист и филолог. Редактор е на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки".

Leave a Reply