Мода

Стилето обувките на Мини Маус

By  | 

Ако сте почитателки на Disney и страхотните стилето обувки, то имамте страхотна модна новина за вас. Представяме ви обувките Oscar Tiye, вдъхновени от Minnie Mouse.

Елегантните и очарователно секси тънки токчета завладяха интернет със своите ушички!

Изключителните обувки на Minnie Mouse на Oscar Tiye могат да бъдат закупени на Net-A-Porte в две форми – Stiletto и Block heel. Сандалите може да изглеждат като обикновени токчета първоначално, но погледнати отзад, те със сигурност ще ви накарат да се усмихнете, както и всеки, който се размине с вас на улицата.


Купувачите също така могат да избират от разнообразие от материал за изработката на своите Minnie Mouse стилето токчета, включително сатен, пайета и деним, заедно с невероятна гама от цветове като класически черен, син, червен и розов. Цената варира от $ 450 до $ 700.

Какво мислите за тези Disney стилето сандали?

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply