Алекс Богданска-Петканова стана майка!
Преди броени часове красавицата публикува първата снимка със сина си Габриел

В болница “Д-р Щерев” Александра и Даниел Петканови посрещнаха сина си на бял свят. Алекс Богданска изглежда отлично в прегръдките на сина си. Щатливото събитие се случи само два дни след рождения ден на Александра.

 

 

View this post on Instagram

 

Габриел | 30.01.2019 | . . Най-накрая и от мен да излезе човек!

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

 

След кратка раздяла Даниел и Александра се събраха отново в къщата на VIP Brother миналия септември, където вдигнаха дори и сватба. Нека си припомним и 20-те въпроса с лъчезарната Алекс – едно от най-слънчевите интервюта на Code Fashion. 

Малкият Габриел пък вече набира скорост в социалните мрежи, след като родителите му го превъраха в звезда с над 3000 последователи в Instagram едва 12 часа след разждането му: https://www.instagram.com/gabriell_petkanov/

Нека им е честито! Целият екип на Code Fashion поздравява младото семейство!

 

Снимки: Instagram

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации