Антония Петрова си връща фигурата само две седмици след раждането
Антония Петрова-Батинкова публикува четири снимки във Facebookи Instagram, от които ясно личи, че две седмици след раждането на първородния ѝ син Благовест тя е обратно във форма.

https://www.instagram.com/p/BtnfQBeBAlp/

Мис България споделя, че е свалила всички 11 килограма, качени по време на бременността, като така си възвръща външния вид от преди девет месеца. Като причина за блестящата й форма тя посочва естественото раждане и кърмене.

„Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!! Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети!“

Със своя пост Антония Петрова-Батинкова напомня, че когато няма медицински причини за секцио, не е необходимо жените да избират сами този вариант. Междувременно, принудителното такова със сигурност не омаловажава жената като майка.

https://www.facebook.com/antonia.petrova.7/posts/2149487255118450

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации