А вие бихте ли си удължили косъмчетата в носа?

Светът отново започна да говори за една изключително странна разкрасителна практита, която включва удължаване на косъмчетата в носа. Въпросът е, наистина ли това би могло да се превърне в новата голяма тенденция?

https://www.instagram.com/p/Bx4dX5wHfZF/

Косъмчетата в носа са нещо нормално и въпреки това, добре знаем, че мнозина считат за неприятно, когото те се показват навън. Затова и много хора редовно се подлагат на болезнени процедури като кола маска, чрез които да ги премахнат.

През 2017-та, обаче, един по един много хора започнаха да експериментират слагайки изкуствени мигли в ноздрите си, споделяйки го в социалните мрежи и наричайки го ‘най-новата тенденция в света на красотата’.

https://www.instagram.com/p/Bxw5cVGlrfj/

Предполага се, че тази странна практика е започнала от Instagram профила @gret_chen_chen:

https://www.instagram.com/p/BZ1pCEGhF6t/

Независимо от това, кой точно е поставил началото на нетипичната тенденция, обаче, много хора вече са я изпробвали, а на все повече места из интернет пространството се обсъжда превръщането й в нещо изключително модерно.

https://www.instagram.com/p/BxN5LHRHkDf/

Ние лично вярваме, че въпреки нейната неочаквана популярност, тази тенденция няма да успее да си извоюва специално място в света на красотата.

https://www.instagram.com/p/Bx0XxzRACAP/

Ако пък вие сте сред смелите любители на нестандартните неща, препоръчваме да се замислите преди да залепите изкуствени мигли в носа си. Все пак, нека не забравяме, че тези косъмчета са там с причина, а и използването на лепило за мигли в тази зона може да ви навреди и то много.

https://www.instagram.com/p/BbsQrSiDKSQ/

https://www.instagram.com/p/BaxA-RiByE4/

https://www.instagram.com/p/BchpbldAP51/

Снимки: Instagram

Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *