Безопасните начини да носим леопардова пола
Някои тенденции идват и си отиват, още преди да сме успели да преценим, дали пасват на нашия личен стил или не. Други, обаче, се задържат за много по-дълго време, като някои от тях успяват дори си извоюват титлата „класика“. Пример за това е леопардовият принт, който се е настанил удобно в центъра на модата и изглежда, че няма намерение да го напусне скоро.

Мина много време откакто едни от най-популярните световни дизайнери ни тласнаха към животинските принтове, но ето че и до днес те имат специално място в гардероба на мнозина. Съдейки по многобройните ‚аутфит‘ снимки в Instagram, особено разпространена и набираща все по-голяма популярност е средно-дългата леопардова пола.

Въпреки значителния брой на нейните почитатели, обаче, все още много от нас не са сигурни, дали да се впуснат в тази гореща тенденция. Едни не си падат по животинските принтове, други не обичат дълги поли, а трети намират тази тенденция за интересна, но един определен въпрос ги държи настрана от нея, а именно – „Как би могъл човек да съчетае толкова екстравагантен принт без да се обрече на модна катастрофа?“

Ако сте от този трети тип хопа, то вие сте на правилното място. Днес ще говорим за различните начини, по които бихме могли да комбинираме тази нашумяла дреха.

Леопардова пола +

БЯЛА ТЕНИСКА

Визията, на която много инфлуенсъри и блогъри се спират, включва бяла тениска. Изчистена или със семпъл принт, прилежно вкарана вътре или небрежно оставена отвън, вързана на възел или пък на панделка – бялата тениска не само стои добре в съчетание с хитовата пола, но и й придава един по-небрежен вид, подходящ за ежедневието. Доста често тази комбинация е допълнена и с чифт бели обувки и малка черна чантичка.

https://www.instagram.com/p/Bxhfk56HWg1/

https://www.instagram.com/p/Bxk-g6yhdjm/

https://www.instagram.com/p/ByCMizhBstC/

https://www.instagram.com/p/Bx0lGN2nIQV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bx5mYlLls6V/

https://www.instagram.com/p/BxY7CnDHnas/

Леопардова пола +

ЧЕРНА БЛУЗА

Когато става дума за леопардова пола, друг безопасен цвят, на който да заложите, е черното. Особено стилна и елегантна визия се получава със семпло черно поло, а за по-топлите дни – с изчистен потник с интересна форма или такъв с тънки презрамки. Ако все пак, държите да останете на небрежна визия, включваща тениска или изрязан топ – за ваше щастие, това винаги е сред възможните опции.

https://www.instagram.com/p/BxPZozNDjgr/

https://www.instagram.com/p/Bxk9NCCiXhE/

https://www.instagram.com/p/Bw_QXjEJH66/

https://www.instagram.com/p/Bx7_FvOCup8/

https://www.instagram.com/p/BxZezGlFqy_/

https://www.instagram.com/p/BwuKkssHQQv/

https://www.instagram.com/p/BwuMP2zl933/

Леопардова пола + …

БЯЛА РИЗА

Отново се връщаме към бялото, но този път – с една далеч по-елегантна визия. За онези от вас, които искат да се потопят в тази тенденция по най-женствения възможен начин, препоръчваме да дадете шанс на комбинацията с бяла риза и високи обувки. В случай, че дълъгият ръкав не пасва на времето, винаги може да го замените с красив потник. Правейки това е важно да заложите на елегантен плат, като например сатен, както при потника така и при полата, и voilà– уредихте се с перфектния изискан стил.

https://www.instagram.com/p/Bw4dBHUlxwo/

https://www.instagram.com/p/ByAcIsqBCHm/

https://www.instagram.com/p/BxkcRaFHYBC/

Леопардова пола +

БЕЖОВО

Неутрално и лесно за съчетаване, бежовото само по себе си допринася за семпла визия. Залагайки на комбинацията от бежов топ и леопардова пола, едва ли ще сгрешите, но както при всяко нещо и тук има правила. Ключов момент в това съчетание е да се уверите, че бежовата блуза, на която сте се спрели, е в същия нюанс като основата на полата.

https://www.instagram.com/p/BxkyOp_AgVw/

https://www.instagram.com/p/BwmbbP8nQeo/

Леопардова пола +

НЕЩО СМЕЛО ПО ВАШ ВКУС

Последно, но в никакъв случай на последно място, ви напомняме нещо, което е препоръчително да прилагате винаги, когато избирате дрехи – следвайте собствената си интуиция и бъдете верни на своя личен стил. Да, черно, бяло и бежово със сигурност са възможно най-безопасните избори за комбиниране на леопардов принт. Не забравяйте, обаче, че залагайки на нещо смело, което отговаря на вашия вкус, може да ви донесе една неочаквано неустоима визия.

Независимо дали включва искрящ цвят или нестандартно съчетание, ако дадена комбинация ви харесва и ви кара да се чувствате добре, значи си заслужава да й дадете шанс. Все пак, вашият стил е отражение на вас самите, а и когато става дума за мода, правилата съществуват, за да бъдат нарушавани.

https://www.instagram.com/p/BwP21CZBKLs/

https://www.instagram.com/p/BwumjQgBj11/

https://www.instagram.com/p/Bv88HWrD-CE/

https://www.instagram.com/p/BwtwgsZFbFw/

https://www.instagram.com/p/BwYcJKjFwgR/

https://www.instagram.com/p/BwB38h-AoQX/

https://www.instagram.com/p/Bv9_r8UpgoH/

https://www.instagram.com/p/Bv9oE3ElInu/

https://www.instagram.com/p/Bv9dHMIl8QL/

 

Снимка: Instagram

Мода

Свързани Публикации