Билети за SOFIA FASHION WEEK в EVENTIM до 26.03
На 26.03 точно в 14:00 часа спира продажбата на билети за Sofia Fashion Week SS 2019, през следващите дни можете да закупите билети от консиерж в Hotel Marinela или на място на събитието

За да станете част от Седмицата на модата, да се срещнете с дизайнери, модели и VIP гости, да се насладите на маркови напитки, страхотни афтър партита и ексклузивен Sofia Fashion Week Store купете вашите билети сега.

За седми пореден път София ще приветства български и световни дизайнери и в компанията на най-различни топ модели, VIP гости, блогъри, инфлуенсъри, световни и родни медии, ще ви зареди с перфектната доза вдъхновение за пролет/лято 2019.

За първа година ще се състои и Sofia Fashion Week Pop-up Store. Освен на атрактивните изпълнения по време на събитието и тематичните афтърпартита тази година ще можем да се насладим и на първия Pop-up Store. Той ще даде на дизайнерите възможност да изложат колекциите си в специален магазин на метри от залата, където всеки гост ще може да закупи любимия си тоалет от подиума.

Първа вечер, 26.03.19

Представяне на български марки и дизайнери

Начало на седмицата на модата ще имат честта да дадат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова и родни брандове като Vanitta, Djofra Fashion, Goto Jewellery and Diamonds, I.Chervenkova, Biliana Yotovska Label, Kwiat, Wolf Walley, Amir и One&Only. След бляскавото откриване партито ще продължи в ресторант Bulgar с Цвети от Expose.

Втора вечер, 27.03.19

Представяне на булчински и Haute Couture колекции на български марки и дизайнери

През втория ден, модни къщи като Berna Moda, Aggressor, Karam Daya, Fede, Banderol, Princess Fashion Studio, Lusso и Paloma Fashion ще ни пренесат в красив, приказен свят на мечтите с пищните си Haute Couture, булчински и мъжки колекции. За настроението този път ще отговарят не само водещите на FaceControl, но и изпълнителят Venzy. След края на шоуто, ще се отправим към Street Lounge Hotel Marinela за едно Hookah Heaven Fashion Party.

Трета вечер, 28.03.19

Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина

Sofia Fashion Week ще ни снабди и с нужната доза свежо вдъхновение отвъд границите на България. На световните дизайнери и брандове като Bapa Kids и Curiel им предстои да ни впечатлят с интересни облекла за малки и за големи. На сцената ще се качат и Inside Us, Sena Design, Nina Naustdal, Marvin Nonis, Atelier Paola Yactayo, Plavai.bg и Miami Bag. Нетърпеливо очакваме да видим и изпълнението на Murda Boyz, както и да се позабавляваме на стилното афтърпарти в Sasa Fashion Food & Club.

Четвърта вечер, 29.03.19

Гала вечер и закриване на SFW SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери

Грандиозен финал ни очаква през последната вечер на Sofia Fashion Week. За магическото изживяване ще се погрижат талантливите и артистични Stoyan Radichev, IMANE, Ursula Fashion Art of Hair, Antony Langountin, Iskra Art Gallery, One&Only и Carducci. Ще можем да се насладим на интересно акробатично шоу от балет Мегами, както и на присъствието на любимото ефирно дуо, Зуека и Рачков, на сцената на събитието. Тази бляскава вечер е поверена на водещите Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова и ще продължи с грандиозно парти в Megami Club.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации