Валентина и Боби Ваклинов с хита на лятото
„Луда“ – официалната българска версия на вечния летен химн Loco

Първият общ проект на Валентина Александрова и Боби Ваклинов вече е факт и може лесно да се побере в две думи: предизвикателство и страст.

В „Луда“ една от най-красивите български изпълнителки страстно предизвиква повелителя на „Златен скункс“ и ефектът е парче със силен заряд за бурно лятно удоволствие.

„Луда“ е българската версия на вечния хит на Pachanga Loco, без който всяко парти е пусто. Вариантът на Валентина е записан след официалното одобрение от страна на създателите.

„Преговорите се случиха благодарение на Камен Спасов, който като един класически гуру на музикалния шоубизнес много бързо асоциира идеята ми за силен летен хит с този на Pachanga. Свърза се с тях, представи проекта и се заехме с реализацията.“

След като чуват демото, правоносителите на песента много бързо дават своето позитивно „да“ и „Луда“ започва да се пече на местна почва под режисурата на Стефан Маринов, аранжимента на Георги Желев, миксирането на Мага Алиев и палавия текст на Монти и Боби Ваклинов, който е и в „главната мъжка роля“ в песента.

Валентина неслучайно се спира на телевизионния водещ за партньор в проекта. Боби Ваклинов, когото зрителите познават като атрактивен шоумен, но и сериозен журналист, вече е популярен и в амплоато си на рапър. Двамата признават, че се чувстват чудесно заедно, като Валентина харесва в него излъчването на мачо, съчетано със слънчевия характер и позитивно послание в римите му, а Боби открива в нея перфектния професионалист, който до момента липсва в българския шоубизнес.

Комбинацията от двамата откривате в „Луда“

„Лудориите“ на Валентина:

  • Завършва езикова гимназия с немски и английски език. В момента изучава испански, защото страшно „си пада“ по мелодиката на езика.
  • Почитателите й създават фенска армия и се наричат „бухита“ (от бухълчета).
  • Валентинае изпълнител и модел. Обича да танцува в школата на балет NOVA. Освенс танци релаксира и скицирайки рисунки с молив – не ги показва на никого – те са запазени само за нея.
  • В момента Валентина е част от „Криско и Филхармонията“ и може да тръгнете по следите й във всяка точка на турнето.
  • До края на годината излиза филм с нейно участие в главната женска роля. Под режисурата на Явор Петков Валентина ще пресъздаде онази тръпка, която се събужда, когато срещнеш нова любов.

„Лудориите“ на Боби:

  • Завършил е телевизионна журналистика и продуцентство в Софийския университет.
  • Пази в тайна личния си живот, но феновете му знаят, че сърцето му е трайно заето.
  • Боби е страстен почитател на книгите. Любим автор – Михаил Булгаков.
  • За зрителите Ваклинов е популярен като повелител на „Златния скункс“ в шоуто „Господари на ефира“. Но паралелно с телевизионните си изяви слушателите вече са наясно и с музикалната му кариера.
  • Песента му от края на 2017 г. „Сомнамбул“ е със специалното участие на актрисата и модел Диляна Попова в клипа към нея.
  • В началото на януари 2019 г. Боби представя следващото си парче „Оригами“, в което, за разлика от по-лиричното „Сомнамбул“, залага на парти звучене в най-добрите традиции на urban pop-a.

 

СНИМКИ: ИВАН ЕРМЕНКОВ

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации