Вдъхновяващата гримьорка, която не робува на заболяването си
Тя е талантлива и амбициозна. Тя е истинско вдъхновение. Тя е необикновената гримьорка Cary Velazquez, диагностицирана с остеогенезис имперфекта.

https://www.instagram.com/p/By6Qwgwl5EI/

Остеогенезис имперфекта е вродено наследствено заболяване, което се характеризира с нарушена структура и устойчивост на костите. Новините за именно тази тежка болест сполетяват семейството на Cary три дни преди раждането й.

Борбеното и амбициозно момиче, обаче, не позволява на диагнозата да определя живота й. Вместо това тя сама изгражда своята съдба и ето че днес е изключително опитна гримьорка със завиден талант.

https://www.instagram.com/p/BuFGZPKFh6K/

Cary се занимава с грим вече няколко години и може да се похвали с голям успех и завидни умения. Освен по многобройните й почитатели в социалните мрежи, изключителният й талант личи и от визиите, които сътворява. Те са различни, интересни, сложни и излъчват неустоим професионализъм.

https://www.instagram.com/p/BxygsRMFyVa/

https://www.instagram.com/p/BoNUYlBB8-S/

https://www.instagram.com/p/BvuvWE7lq6l/

Нейната цел е да покаже, че инвалидната количка не лишава никого от правото да бъде красив или талантлив, и да подтикне повече жени в нейното положение да се осмелят да живеят живота, който искат. Мисията й несъмнено е успешна, имайки предвид безбройните коментари в социалните медии, изразяващи възхита, вдъхновение и позитивизъм.

https://www.instagram.com/p/Bkif858BbaF/

https://www.instagram.com/p/BrqWINxFsbQ/

Тя обожава русалките. Именно те са вдъхновението за нейното лого, както и за много от визиите, които създава като гримьор.

„Чувствам се като русалка извън водата.“

Cary споделя, че според нея русалките са перфектен начин да се опише жена в инвалидна количка, защото те напомнят, че на са нужни крака, за да бъдеш красива.

https://www.instagram.com/p/Btt99DPF3yi/

https://www.instagram.com/p/Bp2j9R-FySz/

https://www.instagram.com/p/Bv97DRHlNLa/

Научете повече за Cary Velazquez от този репортаж:

https://www.facebook.com/ShakeMyBeauty/videos/2041611632614630/?v=2041611632614630

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации