Визията на Serena Williams носи послание
“Кралица”, “Богиня”, “Майка”, “Шампион” – в тези четири думи по екипа на Williams бе преплетено красивото послание, което перфектно описва самата нея.

https://www.instagram.com/p/ByCIXMMHHtf/

Serena Williams се появи на French Open в направен специално за нея аутфит на Nike и Off-White, по дизайн на Virgil Abloh. Той е интересен, красив, стилен. Но онова, което го отличава, е посланието, което носи.

https://www.instagram.com/p/ByBJKRxCWvV/

По случай участието си във French Open, Serena Williams се бе подготвила с интересен екип от три части – спортно бюстие, пола-шорти и тънка асиметрична горница. Визията бе завършена с ленти за глава и китка и обувки на Nike. Кулминацията на тоалета й, обаче, бяха четирите думи вплетени в черно-белия принт: “Кралица”, “Богиня”, “Майка”, “Шампион”. Четири думи, които перфектно подхождат на борбена жена и невероятен спортист като Serena Williams.

https://www.instagram.com/p/ByBt54HBCJN/

Когато журналист се обръща към тенесистката с думите: “Богиня е една от четирите думи на екипа ти. Това е доста голяма отговорност, не е ли?”,  Serena му отговаря с “Да, много голяма отговорност е. Досущ като това да бъдеш Serena Williams.”

https://www.instagram.com/p/ByBTl19hZ1r/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации