Вино, вкусна храна и мистерии от 20-те ви очакват на борда на Napa Valley Wine Train
„Убийство в Ориент експрес” е най-известният криминален роман в света, а екранизацията му е обявена за най-успешния британски филм на всички времена. Ето че от този април, всеки от нас може да стане част от легандарния шедьовър, качвайки се на винения влак на Напа Вали /“Napa Valley Wine Train“/.

Благодарение на три-часовото приключение организирано от „Napa Valley Wine Train“ и „The Murder Mystery Company“ сега можете да се потопите във вълнуващата история на „Убийство в Ориент експрес”. С чаша вино в ръка и вкусна храна на масата, на всеки пътник му предстои да участва в разрешаването на мистерията около едно убийство, обменяйки информация и събирайки улики.

https://www.instagram.com/p/BwAFf6fFQLx/

Както може би се подразбира от името, на борда на винения влак можете да се насладите на богато разнообразие от отлични вина, които нетърпеливо очакват да зарадват небцето ви. Освен тях, може да разчитате и на високото качество на кухнята и неописуемата атмосфера.

Междувременно, интересният интериор и майсторското актьорско изпълнение умело ще ви пренесат в центъра на легендарната история.

https://www.instagram.com/p/BqIdGbbFbvc/

Независимо дали сте почитател на романа на Агата Кристи, на театъра, загадките, вкусната храна или виното – тематичното пътешествие с винения влак несъмненно заслужава почетно място в туристическия ви списък.

А и какъв по-приятен повод да се облечем в стила на 20-те години на миналия век и да избягаме от рутината с една по-различна вечеря?

За повече информация:

www.winetrain.com / Murder Mystery

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации