Враждата между Philipp Plein и Ferrari
Модният дизайнер може да бъде съден от Ferrari за публикуване на снимкa, на която обувките му са поставени върху собственото му Ferrari

https://www.instagram.com/p/BzVxDwHicR6/?utm_source=ig_embed

Немският дизайнер Philipp Plein е може би една от най-скандалните и най-обсъжданите личности в модната индустрия. Наскоро името му блесна в множество медии, след като той вербално нападна журналист, изкритикувал шоуто му. Ето че сега Plein продължава да ни дава поводи да го обсъждаме, но този път – свързани с автомобилния производител Ferrari.

Изглежда че от Ferrari са изразили несъгласието си с присъствието на техни автомобили в Instagram публикациите на дизайнера. Това те са направили чрез писмо, което, обаче, не се е харесало на дизайнера.

Това, което е подтикнало Ferrari да прибегне до съответното писмо, е мнението им, че публикациите на дизайнера водят до асоцииране на марката с начин на живот, който не съответства с идеите на компанията.

https://www.instagram.com/p/B0UCWsMhNKe/

По данни, автомобилният производител е предоставил на Plein 48 часа, за да премахне снимките от Instagram, но той не само отказва да го направи, но и сподели писмото от Ferrari с феновете си.

https://www.instagram.com/p/B0mLMSyB41v/?utm_source=ig_embed

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации