Време е да дадем шанс на бялата очна линия. Ето защо…
Лятото идва, а ние имаме нужда от нова, свежа визия. Затова и на помощ се притичва бялата очна линия, която ще допринесе за един неустоим външен вид. Единственото, което се очаква от вас, е да се престрашите да опитате.

Не всеки обича да излиза от пределите на рутината. Особено когато става дума за грим, повечето от нас спират да експериментират веднъж щом открият визията, която им харесва и стои добре. Не можем да отречем обаче, че колкото и комфортна да е този тип сигурност, е добре да разнообразяваме с по нещо ново отвреме на време. Така не просто ще правим впечатление на околните, които в противен случай свикват с визията ни, но и има възможност да открием нещо ново, което ни стои по-добре отколкото някога сме очаквали.

Разбира се, в случай, че се престрашим да експериментираме, е препоръчително да не го правим повреме на забързаната си подготовка за важно място или събитие. За да избегнете неприятни моменти и напрегнати ситуации, е добре да тествате всяка нова визия, например през уикендите, когато имате достатъчно свободно време.

Нещо ново, за което си заслужава да прекрачите своята зона на комфорт, е именно бялата очна линия. Макар първоначално да звучи като дръзко и екстравагантно решение, веднъж опитана, тази нова тенденция може да ви придаде невероятния външен вид, който сте изпускали досега.

https://www.instagram.com/p/Bwu8x4klY61/

Защо? Бялата очна линия кара очите да изглеждат по-големи, по-свежи, придава ни по-буден вид и със сигурност може да влезе в ролята на перфектния акцент към всеки тоалет. Освен това, има много начини, по които можете да я използвате, за да бъдете различни и интересни всеки ден.

Представяме ви няколко красиви идеи, които ще ви вдъхновят да се впуснете във вълнуващата нова тенденция сред гримовете:

https://www.instagram.com/p/Bw7V2BzpRzC/

https://www.instagram.com/p/Bwy6CkRnwpb/

https://www.instagram.com/p/BwuoQZolw2K/

https://www.instagram.com/p/BwuZxkzHHY_/

https://www.instagram.com/p/BwxlsDfFftM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BiKj9F1hIGb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bw6YjtuJ8-l/

https://www.instagram.com/p/BiZQJBPFyBB/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BwzTog5pbap/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BvFflm_D25a/

https://www.instagram.com/p/BuOAfeEnDTX/

https://www.instagram.com/p/BwjWNbhBJgm/

https://www.instagram.com/p/Bwh3s49FZUL/

https://www.instagram.com/p/Bw6-x9QggA4/

https://www.instagram.com/p/Bw8yg33BTnZ/

https://www.instagram.com/p/Bw-LKANgx4r/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации