Графа и Белослава с интересен видеоклип към новата си песен
Графа и Белослава ни зарадваха с вълнуващо видео към своята съвместна песен “Да”

https://www.instagram.com/p/Byxz7TnnHDY/

Любов, романтика и лятно настроение се преплитат в свежата нова колаборация на Графа и Белослава. Досущ като песента, видеоклипът към нея носи неустоимото усещане за свят изпълнен с летни дни, хубави чувства и сбъднати мечти. В него виждаме Веселина Добринова и Иван Шалев, които бяха избрани измежду реални двойки, участвали в предизвикателство в Instagram, като част от специалното жури бяха именно Графа и Белослава.

Видеото ни предоставя селекция от очарователни кадри уловили красивия момент, в който двамата влюбени са казват „да“ край морето. Идеята за клипа, хрумнала на Графа и Белослава по време на тайния им концерт и кампанията #КажиМиДа.

Песента е по музика на Графа и Борислав Бояджиев – Борче, лириката е дело на двамата изпълнители, а зад аранжимента стои отново Борче. Видеоклипът е поверен на режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова.

Свежото парче ще бъде част от летните клубни участия и на двамата изпълнители. През октомври Графа тръгва на турне със своята банда в шест български града. На 2.10 са в Кюстендил, 7.10 – Гоце Делчев, 8.10 – Смолян, 9.10 – Кърджали, 10.10 – Шумен и 11.10 – Казанлък. На 10 юни 2020 пък предстои първият голям концерт на Графа на открито – на стадион “Българска армия”.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации