Гримьорът Светлана Арсова с урок по грим, вдъхновен от деня на влюбените

Тя е гримьор и преподавател, творец и писател. Тя е автор на няколко книги и собственик на школата ”Гримирана”. Тя е работила с едни от най-известните имена в света на модата, като Vogue, Versace, Escada, Laperlaи Carducci. Тя е невероятната Светлана Арсова и идната неделя феновете на грима ще имат шанс да се докоснат до нейния талант чрез открит урок.

https://www.facebook.com/svetlanaarsovamakeup/photos/a.957821324284195/1654595681273419/?type=3&theater

Всички, които искат да развият своите знания и умения относно гримирането, на 10-ти февруарище имат шанс да го постигнат с помощта на един от най-добрите професионални гримьори у нас. Събитието ще се проведе от 14:00ч. взала Киото на хотел Маринела, София. Там тя ще сподели куп полезни идеи и съвети относно купуване то, подбирането и използването на грим, както за ежедневието така и за специални поводи.

В навечерието на Свети Валентин Светлана Арсова ще представи различните техники за правилно подчертаване на нашите качества и начините да направим грима по-дълготраен. Ще се засегнат и теми относно изкуствените мигли, уголемяването на устните и, разбира се, как да се представим добре на снимките в социалните мрежи.

Снимки: Facebook, Unsplash

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.