Денят на бащата донесе на принц William сериозна доза критицизъм
От ден на бащата в ден на критиката

По случай деня на бащата, в Instagram профила на Kensington Palace се появи публикация с две сладки снимки. На едната от тях виждаме принц William, който прекарва ценно време със своя син принц Louis. На другата – принц William и неговия баща принц Charles.

https://www.instagram.com/p/Byw8tSCFsCk/

Скоро след появата на този пост в Instagram, обаче, последователите на кралското семейство бързо забелязаха и коментираха отсъствието на другите две деца на принц William – принцеса Charlotte и принц George, както и на бащата на Kate Middleton – Michael Middleton.

“KP никак не са се постарали за направата на тази публикация. Къде са снимките му с другите две деца? А, KP?”
„Явно Kate няма баща, а William има само едно дете“
“ЧАКАЙ, КАКВО? Кой публикува това… знаете, че имате три деца нали… и къде е бащата на Kate? Семейството ви е толкова красиво, не ми казвайте, че не можете да позирате за една снимка с всички три деца и двамата дядовци?”

Повдигнат бе и въпросът за деня на майката.

“Защо нямаше нищо по случай деня на майката, а има за деня на бащата?”

Сигурни сме, че този пост е нямал за цел да омаловажи нито Kate, нито баща й, нито другите две деца на кралската двойка. Не сме сигурни и, че реално William и Kate са хората, отговорни за публикуването на снимките в общия им профил. Така че избираме да погледнем от хубавата страна на нещата и да се насладим на трогателните кадри.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации