Дефилетата от ден първи на Summer Fashion Weekend в пълния им блясък (ВИДЕО)
Ето че вече можем да се насладим на всяко едно дефиле от паметното първо издание на Summer Fashion Weekend и то отблизо с помощта на неустоимите кадри в YouTube канала на събитието. Представяме ви ден първи и всички ревюта в целия им блясък:

Първата вечер от Summer Fashion Weekend 2019 превърна Марина Диневи в моден подиум. Български и световни брандове презентираха своите летни колекции на фона на Черно море, луксозни яхти и залива на Свети Влас.

Вечерта откри лондонският бранд Marvin Nonis, който показа ексклузивна колекция дамско бельо. Моделите на Ивет Фешън дефилираха с женствени модели, в комбинация с аксесоари шапки и чанти.

Модното шоу продължи с детско ревю на Goto Jewellery and Diamonds, които презентираха своята Baby Collection с деца модели на сцената. Малките манекени излязоха танцувайки, с цветни балони с хелий, които изпълниха небето над Марината:

Дизайнерът Гергана Петрова и Модна къща Vanitta продължиха с цветното настроение с новата си лятна колекция с атрактивни аксесоари и интересни асиметрични тоалети:

Ревютата продължиха на лятна вълна с ексклузивната първа колекция на Никол Червенкова и нейната дебютираща марка NicoleChe. Феерия от цветя, женствени силуети и атрактивни мотиви зареди дамите в публиката с желание за вечно лято:

Луксозният италиански бранд F**K представи секси модели бански костюми, в комбинация с чанти под звуците на Елвис Пресли:

Вечерта закри модният бранд Antony Langountin с колекция Wild to Be. Магнетична женственост и елементи от джунглата вдигнаха градуса на цялата Марина, а атрактивната Петя Стоянова – Penelope, закри ревюто с леопардова рокля, развявана от морския бриз:

Още дефилета, интервюта и пърформънси от дебютното издание на Summer Fashion Weekend ви очакват ТУК.

Мода

Свързани Публикации