Дизайнерът Стоян Радичев със съвети за абитуриентките през 2019
В навечерието на тазгодишните абитуриентски балове, създателят на тоалети-шедьоври Стоян Радичев споделя своите съвети и мнение относно избора на рокля в интервю за TrafficNews.bg.

Той е същински повелител на роклите и е определян като създателят на красота, който облича в своите елегантни тоалети красавиците от почти всички конкурси в страната. Въпреки че на неговите ръце и въображение се доверяват голяма част от дамите на родния хайлайф, той работи еднакво изящно за всички, защото е дизайнер на всички дами.

https://www.instagram.com/p/Bviopl6J6ww/

Топ дизайнерът от Асеновград, Стоян Радичев, е модният специалист, който и тази година ще осее с рози пътя на абитуриентките към съвършената визия. Освен че създава рокли-шедьоври, той помага на всички свои клиенти да излязат от лабиринта с модни възможности, предложения и капани.

Младите дами, избрали модел на талантливия дизайнер, със сигурност ще се откроят от съучениците и гостите на бала си, защото в своите тоалети той вплита едновременно най-новите световни тенденции и силата на класиката.

https://www.instagram.com/p/Bsn48PMhTkS/

Ето какво топ дизайнерът Стоян Радичев съветва бъдещите абитуриентки в интервюто си за TrafficNews.bg:

– Готови ли са вече роклите на 12-класничките или пикът тепърва предстои?

– По-голямата част от момичетата вече са готови и чакат с нетърпение големия ден. В последните години подготовката започва доста по-рано, рядкост са абитуриентките, които оставят нещата за последния момент.

– Разкажете ни за актуалните модни тенденции за Балове 2019?

– Смело мога да кажа, че стилът и тази година ще е най-актуалната тенденция. Той е нещото, което никога не излиза от мода. Най-важното е момичетата да запазят собственото си излъчване и характер.

– Кои са цветовете и материите на тазгодишните балове?

– Очертава се доста цветна и разнообразна година, в която най-утвърденото място пак е за класиката. Цвета е черно, а материята – дантела.

https://www.instagram.com/p/BsgMbJWBzf_/

– Как стоят нещата, относно мъжката мода?

– Честно казано не съм най-големият експерт относно мъжката мода, но забелязвам, че и при нея има доста нови тенденции, особено относно цветовете.

– Средно какви са цените на тоалетите тази година?

– Цените са много относителни! Всичко зависи от бюджета, който си е определил клиента. Съобразяваме се изцяло с възможностите, защото имаме рокли в различни ценови диапазони.

– Кои са най-честите желания на абитуриентките тази година и откъде черпят идеи?

– Всички идват с идеята да бъдат красиви и различни на бала. Искрено се надявам, че успяваме да удовлетворим желанията им.

https://www.instagram.com/p/Brr1UEChRuf/

– А най-шантавите идеи?

– През годините сме имали доста интересни идеи, като например рокля на героиня от анимационен филм, рокля по рисунки, рокля от кожа и много други.

– Какви грешки най-често се допускат при избора на визия за бала?

– Най-често абитуриентите искат да подражават на известна личност и избират тоалети, които са за сцена, а не за бал или се спират на визия, която ги състарява прекалено.

– Случвало ли ви се е да разубеждавате някои от тях за избора на тоалет?

– Да и то много често, защото нашите клиенти са най-добрата ни реклама. Няма как да допуснем момичетата да не изглеждат перфектно.

https://www.instagram.com/p/Bv2I28PJRw5/

– За какви тела за подходящи различните кройки? Налага ли се често да преправяте роклите?

– По принцип дамата дава живот на роклята. Така че, когато я облече и я почувства като своята рокля, кройките отстъпват място. Ако се налага, просто правим необходимите корекции.

– Колко време ви е необходимо, за да измислите и ушиете конкретен модел?

– Много е индивидуално. Понякога идеите ми идват от много прости неща – песен, екскурзия, красива гледка, а друг път просто е необходимо повече време, за да се получи перфектната визия.

https://www.instagram.com/p/Bvm3e5WpvRj/

– Как трябва да изглежда перфектната абитуриентка през вашата призма? 

– Най вече слънчева и усмихната! С премерена доза сексапил, доза блясък, някаква закачка във визията, нещо различно и оригинално.

https://www.instagram.com/p/BsAUnauhAlq/

– Започна и сезонът на сватбите!  Кои са актуалните модни тенденции и предпочитанията на бъдещите булки?

– Булките, за разлика от абитуриентките, които търсят нестандартното, се придържат към класиката. Роклята, тип принцеса, си остава най-предпочитания модел. Стараем се да я пречупваме през нашия поглед и винаги да предлагаме нещо ново и различно.

https://www.instagram.com/p/BxArNImJx7j/

www.radichev.com

Снимки: Instagram

Източник: TrafficNews.bg

Мода

Свързани Публикации