Дизайните на Светослав Колчагов се извисяват над Лондон в целия си блясък
Най-новата колекция на Kolchagov Barbaза есен-зима 2019 грабна вниманието не само с красиви облекла, но и с пленителна локация.

https://www.instagram.com/p/Bt5-AvPAtGa/

Българинът Светослав Колчагов и италианецът Емилио Барба отново демонстрираха талант и добра екипна работа със спиращата дъха инсталация, чрез която показаха най-новата си колекция.

Линията ALLURE AW19 бе представена по време на лондонската седмица на модата в Aqua Shard  – ресторант и бар с великолепна гледка към Лондон от 31вия етаж. Тя се състои от тоалети, създадени да придават увереност и женственост на дамата, която ги облече.

Сред изложените визии бе и ексклузивно създадената за турнето на Kylie Minogue рокля, направена с 120,000 индивидуално поставяни кристали Preciosa.

https://www.instagram.com/p/BuCFMqwApZJ/

Светослав Колчагов и Емилио Барба се запознават по време на седмицата на модата в Париж през 2011, когато се ражда и идеята за Kolchagov Barba. От тогава те обединяват сили по създаването на класически и в същото време екстравагантни облекла, които са перфектното съчетание на елегантното и предизвикателното в една жена.

Дизайнерското дуо вече е успяло да превърне много известни личности в свои клиенти и тепърва ще покорява нови върхове и ще ни вдъхновява с още интересни визии.

https://www.instagram.com/p/BuCH9Z0A6Ft/

https://www.instagram.com/p/BuDw5uxj0el/

https://www.instagram.com/p/BuEYTlKg4xn/

https://www.instagram.com/p/BuGwZ-CgPRR/https://www.instagram.com/p/BuJlBWHApyE/

https://www.instagram.com/p/BuGwZ-CgPRR/

https://www.instagram.com/p/BuJlBWHApyE/

https://www.instagram.com/p/BuGwZ-CgPRR/https://www.instagram.com/p/BuJlBWHApyE/

www.kolchagovbarba.com

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации