Една от най-известните агенции за модели в света вече представлява 97-годишната Iris Apfel
Още преди години забележителната бизнес дама, интериорен дизайнер и модна икона, Iris Apfel, сложи край на всякакви стереотипи относно възрастта в модната индустрия. Сега тя смело пристъпва към следващото ниво, ставайки част от една от най-големите агенции за модели в света.

https://www.instagram.com/p/BtTdu4Ynom3/

IMG, агенцията представляваща модели като Gigi и Bella Hadid, Gisele Bundchen, Ashley Graham и Karlie Kloss, съобщи, че занапред ще работи и с 97-годишната Iris Apfel. А човекът, направил връзката между тях, се оказва самият Tommy Hilfiger.

„Много съм развълнувана. Никога не съм имала истински агент“

Имайки предвид, че Apfel може да се похвали с безброй изяви и колаборации с брандове като Kate Spade и MAC, е дори изненадващо, че екстравагантната модна икона не е била представлявана от никого досега.

https://www.instagram.com/p/BaK1_-slzbx/

Apfel е развълнувана, но преди всичко се надява нейният успех да е вдъхновение за всички други по-възрастни жени.

„Не мисля, че едно число трябва да е от значение и да те спира да работиш. Мисля, че пенсионирането е участ, по-лоша и от смъртта. Обичам да работя и обичам работата си. Жал ми е за хората, които не харесват онова, което правят.“

https://www.instagram.com/p/BGJW2xGzgoc/

Самият президент на IMG Models и IMG Fashion Properties, Ivan Bart, сподели своя ентусиазъм относно най-новия модел в агенцията.

„Iris е икона с неизмерим талант. Тя излъчва креативност и вдъхновение и сме толкова развълнувани да разкриваме нови и уникални възможности с нея, където нейните естествени дарби могат да бъдат споделени със света. На 97 години, Iris продължава да доказва, че възрастта е просто число и не трябва да бъде нещо, което те определя.“

https://www.instagram.com/p/BUOxDPbF5ym/

Развълнувани сме да гледаме как ден след ден Iris Apfel не просто успява да покори още и нови върхове, но и го прави с широка усмивка и нестихващ ентусиазъм. И да не забравяме – с емблематичните големи, кръгли очила.

Благодарение на нея, имаме възможността да видим нагледно, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, толкова млад, колкото се чувства отвътре, и че няма краен срок за това, да грабим с пълни шепи от живота.

https://www.instagram.com/p/BaeoDqbFVOH/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации