Една публикация на Kim Kardashian в Instagram струва милион долара
За някои от нас Instagram е мястото, където обичаме да прекарваме свободното си време, за други – извор на идеи и вдъхновение, за трети – възможност да споделим с приятелите си, какво сме обядвали, къде сме били, какво сме си купили… За известните личности, като Kim Kardashian, обаче, Instagram, освен всичко останало, е и едно изключително доходоносно хоби.

https://www.instagram.com/p/BunFo8fnjwX/

Докато нашите снимки в социалните мрежи получават по няколко харесвания от приятели и роднини, и евентуално някой друг коментар, тези на популярните инстаграмъри им носят завидни суми.

https://www.instagram.com/p/BsJsNcOnFDP/

Не е тайна, че най-различни звезди и инфлуенсъри с впечатляващ брой последователи в Instagram получават много пари за всеки спонсориран пост. Последната Insta звезда, която потвърждава това, е именно Kim Kardashian. Всяка нейна спонсорирана публикация не просто й носи пари, но и понякога възлиза на шокиращите един милион долара.

https://www.instagram.com/p/BrV1lkEnMOd/

Това става ясно по време на делото й срещу модния бранд Missguided USA, които са използвали снимка на Kim без нейното съгласие. Пред съда адвокатите на Kim разкриват, че реалити звездата получава между $300,000 и $500,000 на публикация, но се оказва, че реалната сума понякога възлиза на цели $1 000 000.

Точно толкова е получила Kim от Kanye миналата година, след като по негово желание отказва да промотира определен бранд, който й предлага тази сума в замяна на една нейна публикация. Kanye West компенсира за това със скромен подарък за жена си по случай деня на майката – цветя и чек за един милион долара.

Да, за специалните поводи някои пишат картички, други – чекове за милиони долари.

https://www.instagram.com/p/Bt3YxmGn79p/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации