Ексклузивна мода и социална кауза за финал на SFW (Видео)
Даниел Бачорски и професионално почистване Бонанза-Бачорски откриха гала вечерта на Седмицата на модата с призив да запазим планетата ни чиста

Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катеро Евро и самата Мария Бонева – организатор и режисьор на Sofia Fashion Week, дефилираха за каузата. Атрактивни костюми и маски символизираха замърсяването по света и криеха самоличността на дамите на подиума до кулминацията. Финалът бе грандиозен – Даниел Бачорски излезе на ръце с новоредената си дъщеря, а слогънът на стените в залата гласеше – “Чистотата на планетата зависи от нас”.

Модните дефилета бяха открити от неподражаемия Стоян Радичев и неговите елегантни и зашеметяващи рокли. Колекция Nirvana е поредният шедьовър на дизайнера, а залата избухна в бурни аплодисменти.

Bapa Kids Store завладяха сцената с най-забавното ревю от вечерта – с модели деца клиенти на бранда,  които представиха новите предложения на бутика.

Илия Георгиев, познат като гласа на Биг Брадър, откри ревюто на италианския бранд Inside Us с кратка реч и облечен в модели на марката. Колекцията беше поредното пътешествие из нестандартното, различното и запомнящото се. Дамските и мъжки дрехи за смелите  бяха съпроводени от креативна мултимедия.

Арт директорът на Sofia Fashion Week Антон Узунов представи своята най-нова колекция – Last Minute. Тя олицетворява творческия хаос на дизайнера и бранда Antony Langountin, въплътен в дамски облекла, издържани в черно, бяло и атрактивни елементи от пера. Авторската хореография бе завършекът на представянето.

Грандиозният финал бе отреден за Hrisima Fashion и дизайнера Хрисимира Пърпалова. Елегантни женствени рокли, пресъздаващи мачиния свят на перата – индианският символ на свободата на духа, дефилираха под звуците на завладяваща мелодия.

За доброто насторение се погрижиха с музиката си Вирждиния Събева и Манал Ел Фейтури.

Партньорите от световния бранд за офис мебели на бъдещето Nurus, зарадваха един от гостите със специален подарък. Изтеглената щастливка бе Грети Гарсия – ексклузивен представител на Natura Bisse Barcelona за България.

По традиция последната вечер се радваше на изключителен интерес, зала EFE бе пълна до максималния си капацитет, а гостите са насладиха на бляскав финал и истинско шоу по време на вечерта.

Всички гости, модели и дизайнери се забавляваха до зори в перлата на нощтна София – Megami Club.

Събития

Свързани
Публикации