Звездите се забавляват в Bedroom beach
Силно, звездно присъствие разтърси тузарския Bedroom beach. Мария, Галена и Алисия бяха само част от популярните личности, които избраха да се забавляват и този уикенд в Слънчев бряг

Стилни, красиви и в перфектно настроение, те бяха гости на първото от поредицата грандиозни хаус партита на плажа. Специално, заради него у нас пристигна един от топ артистите на остров Миконос – Dj Liva K. Медиите в Гърция го определят, като абсолютна сензация, а присъствието му Слънчев бряг е гаранция, че българската клубна сцена е на световно ниво. Хиляди станаха свидетели на един епичен уикенд, в който зад пулта на клуба застана и Adriano Magone. Когато става въпрос за Disco & Djing – Magone е истински авторитет. Перфектният диджей, който използва удивителна техника за изграждане на 5 часови, невероятни сетове.

Magone е съвременен маестро, който връща вкуса и възбуждащата атмосфера на Real Djing – истинско удоволствие за любителите на танците.
Този уикенд е запазен за любимците на българската публика – Dj Mascota и Crazibiza, които ще поставят началото на истински клубен маратон. На 26 юли (петък), ще се състои култовото парти  “Inmotion Day&Night”. Зад това име стоят – Dj Mascota, D-trax, Milen Yanev, MC P и MC MICKEY. През деня, те ще пускат над 2 часа музика, от 16:00 до 18:00 часа, а началният час на вечерното събитие е 23:00 часа. Crazibiza ще бъдат зад пулта в събота вечер, като ще продължат, да пускат музика и на дневното парти в неделя, на 28 юли.
Кулминацията на сезона, се очаква да бъде  бутиковото шоу на Васил Надейнов. Вечерта на 1 август ще бъде паметна за феновете на звездата, които ще имат отново възможност, да присъстват на негов концерт, на самия морски бряг. Това се случва, само месец и половина, след като Лили Иванова изнесе грандиозен спектакъл на същата сцена.

Събития

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации