Звездните визии от Сезон 4 на “Закачалки”

Бляскави холивудски визии, атрактивни секссимволи и висша мода в Сезон 4 на модното предаване “Закачалки”

Въпреки пандемичната обстановка, въпреки “бедния” светски живот у нас и по света, Елена Брусарска и Камелия Аврамова се справиха блестящо с всяка своя модна задача в Сезон 4 на “Закачалки”.

В ефира на Code Fashion TV ви показахме редица изключителни звездни визии, модни корици, тоалети от червения килим.

Сезон 4 завърши, а ако сте пропуснали някой епизод, винаги можете да наваксате в нашия YouTube канал, 24/7 на сайта ни www.tv.codefashion.bg и в социалните мрежи.

А ето и някои от най-любимите ни епизоди този сезон:

 

 

 

 

 

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.

 Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и Amazon. 

Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.