Златен глобус 2020: Най-интересното от вечерта на звездите
Броени часове след като се състоя първата мащабна церемония за годината, ние сме насреща, за да отговорим на всичките ви въпроси относно звездното събитие и едни най-големите сензации и гафове

77-мото издание на “Златен глобус” не само постави старт на сезона на наградите, но и донесе със себе си богата гама от емоции и много интересни моменти. По време на церемонията бяха отличени както очаквани, така и неочаквани победители. Междувременно, на хоризонта се появи нова звездна двойка, а други две любими знаменитости пораждат у нас надеждите, че след около 15 годишна раздяла, те отново ще се съберат.

Червеният килим отново бе обсипан с атрактивни облекла, които варираха между ‘страхотно попадение’ и ‘ужасна грешка’. Докато една от визиите бе оприличена на опаковка за подарък, друга напомняше на Бебе Йода.

От потника на Jason Momoa до закъснението на Beyonce, ето и някои от най-вълнуващите моменти от тазгодишната церемония по връчването на наградите “Златен глобус”:

Първите награди “Златен глобус” на Jennifer Lopez и Alex Rodriguez 

Последната поява на Jennifer Lopez на тази церемония бе през 2016. Ето че четири години по-късно тя отново сияе по червения килим на това мащабно събитие, след като бе номинирана за ролята си във филма “Hustlers”.

Този път тя е облечена във Valentino и придружена от нейния годеник Alex Rodriguez.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Докато едни бяха заслепени от неустоимото излъчване на двойката, други бяха заети да сравняват тоалета на актрисата с опаковка на коледен подарък.

Макар Lopez да не си тръгна от събитието с награда, тя получи очарователно послание от нейния любим в социалните медии:

“Джен, не е нужен трофей или медал, за да бъде отличен един истински шампион. За милионите млади жени, които са те гледали и са били вдъхновени и мотивирани от теб да правят страхотни неща в живота си, ти си шампион. За безбройните музиканти, танцьори, актьори и изпълнители, които са те виждали и са подражавали на твоите страст, хъс и работна етика, за да постигнат собствен успех, ти си шампион. За твоите деца, семейството ти, менторите ти, служителите ти и огромното ти семейство, ти си шампион. За всички, чиито живот ти обогатяваш ежедневно, ти си шампион. И никога не го забравяй.”

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Приликата между Jodie Comer и Бебе Йода

Още по-вълнуващо от това да наблюдаваме разходките на звездите по червения килим, е начинът, по който реагират интернет потребителите. Тази година тяхното креативно съзнание допринесе за това визията на номинираната за “Златен глобус” Jodie Comer да бъде сравнена с Бебе Йода.

https://twitter.com/elbirdilara/status/1213974566139310081?s=20

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Тайното пристигане на Taylor Swift

Изпълнителката се промъкна на наградите “Златен глобус”, използвайки таен вход. Тя бе придружена от няколко охранители и хора, асистиращи й с обема на нейната интересна рокля на Etro.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Bill Hader и Rachel Bilson направиха връзката си официална

Bill Hader и Rachel Bilson сложиха край на множеството слухове, като потвърдиха взаимоотношенията си по време на наградите “Златен глобус”. По този начин, те несъмнено си осигуриха и място в списъка с най-интересните двойки, присъстващи на тазгодишната церемония.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Потникът на Jason Momoa

Докато всички ни омайват с пищните си облекла /все пак това са самите награди “Златен глобус”/, мъжът-мечта на множество дами ни изуми със своя… потник. Един от най-привлекателните актьори отново се открои от тълпата, но този път го направи, комбинирайки елегантен костюм със спортен потник.

Макар тази част от облеклото да не се вписва в елегантната атмосфера на мероприятието, никой не възразява да се наслади на завидното тяло на актьора. Освен това, всички се стараем да проявим разбиране – може би не всяка риза може да побере тези мускули.

https://www.instagram.com/p/B6913EFJavM/

За съжаление обаче, нямахме много време да се насладим на интересната гледка, тъй като Momoa показа своя потник единствено, когато бе предоставил сакото си на Lisa Bonet. На червения килим той перфектно се вписваше в блясъка на събитието с кадифено сако на Tom Ford и панталон на Valentino, а до него сияеше неговата съпруга в тоалет на Fendi.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Некоординираните визии на Priyanka Chopra и Nick Jonas

77-мите награди “Златен глобус” бяха първите за Priyanka Chopra и Nick Jonas като двойка. За вълнуващото събитие двамата се бяха подготвили с изключително елегантни тоалети, които ги превърнаха в едни от най-атрактивните гости на събитието. Докато Nick бе заложил на стилен черен костюм на Prada, неговата любима се появи облечена в изискана розова рокля на Cristina Ottaviano, която перфектно описва фигурата й.

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Техните почитатели обаче, бяха разочаровани от факта, че тоалетите на двамата не си подхождаха един с друг. Все пак какво е една звездна двойка без координирани визии, които да им осигурят сигурно място в списъка ни с #couplegoals.

Jennifer Aniston и Brad Pitt на едно място

Макар да измина повече от десетилетие от официалната раздяла на Jennifer Aniston и Brad Pitt, винаги ще се радваме да виждаме двамата на едно място, а напоследък това се случва често. Имайки предвид, че бившите съпрузи са в добри приятелски отношения от години, и че през февруари 2019 Brad беше на 50-тия рожден ден на Jen, а през декември – на празничното й парти, е трудно да не обсъждаме възможността от това да се съберат, което прави присъствието им на едни и същи събития още по-вълнуващо за наблюдаване.

https://www.instagram.com/p/B69rg8thQP5/

Макар двамата вече /или пък все още/ да не са двойка, смеем да твърдим, че тоалетите им за събитието биха изглеждали страхотно един до друг.

По червения килим Aniston се появи в семпла, но забележима черна рокля:

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

В подобен стил бе и визията на Brad Pitt, който тази година си извоюва награда “Златен глобус” за най-добър актьор в поддържаща роля в “Имало едно време в Холивуд”:

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Поредният щур тоалет на Billy Porter

Billy Porter да се появи на звездно събитие без да привлече вниманието на всички с крещяща визия – това е едно от чудесата, които не се случват дори и около празниците. Porter и този път ни впечатли с драматичното си излъчване, а бялото произведение на модното изкуство, дело на Alex Vinash, меко-казано ни смая. Черешката на тортата в неговия тоалет бяха перата, придаващи на облеклото нежно, но и ексцентрично усещане.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Ръкавите на Janina Gavankar

Без да съм /много/ повлияна от любовта си към кралското синьо, няма как да не споменем забележителната визия на Janina Gavankar. Актрисата покори червения килим в красива черна рокля на Georges Chakra, чиято семпла изисканост е перфектно балансирана с атрактивна долна част и екстравагантни ръкави.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

За някои този тоалет е същинско изкуство, за други – не съвсем. Едно е сигурно – Gavankar умело привлече вниманието ни по време на тазгодишните награди.

Beyonce и Jay-Z пристигнаха със закъснение и собствен алкохол

Janina Gavankar обаче, не бе единствената с ръкави, забележими от километри. Beyonce блесна на “Златен глобус” 2020, облечена в рокля със семпла долна и екстравагантна горна част, изпъкваща с обемни, златни ръкави и предизвикателно деколте.

https://www.instagram.com/p/B6-PdARHolu/

Кралицата никога не закъснява, всички други подраняват – в това разбиране вярва и Queen Bey, която пристигна на събитието по-късно от останалите. Освен със закъснение, двамата с Jay-Z се появиха на церемонията и със собствен алкохол – две бутилки Ace of Spades, чийто златен цвят перфектно подхожда на тоалета на Beyonce.

Имайки предвид, че Jay-Z е собственик на Ace of Spades, разбираме защо не би искал да бъде видян по телевизията с  не толкова луксозна бутилка Moët пред него.

Не мога да определя, коя е най-вълнуващата част от вечерта или пък, кой е най-интересният тоалет от червения килим, но имайки предвид, че тези награди са едва началото на поредицата от звездни събития през 2020, несъмнено съм развълнувана за всичко, което ни предстои.

А вие имате ли си любим звезден момент от 77-мото издание на наградите “Златен глобус”?

Снимки: Twitter, Instagram, Getty

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации