Известните дами, които сияят в рокли на София Борисова
Софи Маринова не е единствената известна личност, която ще се разхожда в пищните дизайни на талантливата София Борисова.

Преди броени дни Софи Маринова подписа граждански брак в тоалет, подготвен от един от най-добрите дизайнери в България.  На нейната предстоящата пищна сватба през март, очакваме да видим певицата в две различни интересни рокли, отново по дизайн на София Борисова.

https://www.instagram.com/p/Btg2XkcBnDN/

Междувременно, на 23-ти февруари, по случай Виенския бал, Йорданка Фандъкова също ще облече дизайн, дело на модна къща .

„Да, за мен е признание и удоволствие, че госпожа Фандъкова отново ми повери тоалета си за Виенския бал“, потвърди София Борисова.

Известната дизайнерка, вдъхновяваща със своите облекла в и отвъд България, е подготвила нова колекция от спиращи дъха рокли. Във фотосесия, облечени в красивите тоалети, излъчващи стил и женственост, видяхме бизнес дамата и Мrs. Globe 2004 Румяна Маринова и моделът на “Visages” Кристина Несторова и нямаме търпение да разгледаме обстойно най-новите произведения на изкуството от София Борисова.

https://www.instagram.com/p/BtMaY5NhhMg/

https://www.instagram.com/p/BsWSM-FhMcn/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации