Изненадващият албум и емоционалният документален филм на Beyonce подлудиха феновете й
В началото на април излезе първият трейлър на документалния филм „Homecoming: A Film By Beyoncé“ /“Завръщане у дома”/, посветен на 37-годишната певицата Beyoncé и дело на самата нея. Ето че вчера Netflix официално излъчи и цялата дългоочаквана продукция, която предизвика вълна от емоции сред многобройните почитатели на легендарната изпълнителка. Това, обаче, не е всичко – за радост на феновете, Beyoncé пусна и изненадващ нов албум.

https://www.instagram.com/p/BwZVZexFbq9/

Документалната лента „Homecoming“ вниква в едно от най-забележителните събития в музикалната индустрия, а именно концерта на Beyonce на Coachella 2018 – най-стриймваното live събитие в цялата история. С това свое участие изпълнителката стана и първата чернокожа жена хедлайнер на фестивала.

Спиращият дъха концерт бе посветен на музикалното наследство и културните традиции на историческите колежи и университети за чернокожи (HBCU). След неговия край, Queen Bey обяви и, че е учредила специална стипендиантска програма към осем HBCU университета.

https://www.instagram.com/p/BwWS26knFZO/

Документалният филм „Homecoming: A Film By Beyoncé“  умело проследява еволюирането на това събитие от невероятна идея до легендарен момент, с всичката му емоционалност и креативност. В същото време той включва и лични записи от живота на семейството в техния дом, съпроводени от трогателните признания на изпълнителката относно проблемите, които е имала с последната си бременност.

“Трябваше да пея на “Coachella 2017″, но забременях неочаквано. И се оказа, че нося близнаци, което беше още по-голяма изненада. Моят организъм мина през неща, през които не подозирах, че е способен да премине. Бях 99 килограма в деня, в който родих. Имах изключително тежка бременност. Имах високо кръвно, развих прееклампсия. А докато бяха в утробата ми, сърцето на едно от бебета спря няколко пъти, затова трябваше да ми направят цезарово сечение по спешност.”

https://www.instagram.com/p/BwWS0E0nFyY/

Типично в нейн стил, без какъвто и да е предварителен анонс, вчера Beyonce пусна и нов албум „Homecoming: The Live Album“ в дигитална версия, който по-късно тази година ще излезе и на физически носител.

https://www.instagram.com/p/BwX39UShorG/

Албумът, включващ пълния аудио запис от историческия й концерт, съдържа 40 песни и над 90 минути музика. Той обхващаща цялата кариера на Queen B с гост музиканти Jay-Z и J Balvin и специалното участие на Kelly Rowland и Michelle Williams от Destiny’s Child. В него влизат и новата версия на класиката “y”, написана от Frankie Beverly, и песента “I Been On”.

https://www.instagram.com/p/BwWhYFWACh_/

Междувременно, социалните медии се изпълниха с реакции и коментари от развълнуваните фенове, които едва намираха думи да опишат своя възторг. Сред тях бяха и звезди като Lin-Manuel Miranda, DJ Khaled, Jacob Anderson, Ava DuVernay, Roxane Gay и други.

https://twitter.com/DaModelShow/status/1118532391864344578?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1118532391864344578&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.com%2Fculture%2Fcelebrities%2Fa27180619%2Fbeyonce-netlfix-documentary-live-album-twitter-reactions%2F

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации