Истинските звезди на инаугурацията на Байдън
Докато политическият свят е вперил поглед в Байдън и вицепрезидента Камала Харис, модният свят е влюбен в Lady Gaga и JLo…

Двете певици буквално откраднаха шоуто, след появата си на платформата пред Капитолия, където пяха по случай встъпването в длъжност на Джо Байдън – 46-ия президент на САЩ.

Lady Gaga сподели публикация в личния си профил в instagram от репетицията за събитието, където позира на фона на тавана в Капитолия, облечена в стилно бяло палто тип пелерина, на Givenchy и прическа, напомняща принцела Лея – ореол от коса около главата.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

На платформата тя се появи в рокля haute couture на Schiaparelli, с която изглеждаше като истинска принцеса.

В контраст с нея видяхме и неотрзимата Дженифър Лопес, която бе в компанията на половинката си Алекс Родригез, а аутфита ѝ бе в бяло – стилен костюм, палто, бляскави аксесоари и нежна прическа. От глава до пети, тя бе заложила на Chanel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Двете звездни диви подкрепят кандидатурата на Байдън от самото начало на новите избори в САЩ и за никого не бе изненада, че се появиха като специални гост-изпълнители на инаугурацията.

Церемоията е без прецедент в американсаката история – тя се проведе при изключителни мерки за сигурност, в намален състав. Бившият президент не присъства на инаугурацията на новия. Доналд Тръмп и съпругата му Мелания отказаха категорично да посрещнат новия обитател на Белия дом, каквато е традицията. Подобни обрати в историята обаче има и преди – Никсън, Кенеди и Линкълн също не са присъствали.

 

 

Снимки: Getty Images / Instagram

 

 

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации