Италианският бранд за обувки Daniele Ancarani вече и в София (видео)
Най-новият бутик на Daniele Ancarani отвори врати в сърцето на София, поднасяйки на всички присъстващи вкусна порция от красота и мода в италиански стил

След постигането на завиден успех в чужбина, дългогодишният италиански дизайнер Daniele Ancarani донася своето изкуство в столицата ни, където бе открит бутиковия магазин за обувки на едноименния му бранд. Като една от причините за тази нова стъпка,  Ancarani посочи любовта му към храната, хората и атмосфера в България и страната ни като цяло.

От напитките до музиката, вълнуващото мероприятие бе изпипано до последния детайл, а приятната обстановка умело пренесе всички гости в любимата Италия, където модата и изкуството неуморно цъфтят. Междувременно, в кокетния бутик всички имаха възможността да се насладят отблизо и на атрактивните дизайни на Daniele Ancarani, които изпъкваха не само с външен вид, но и с удобство и практичност.

Научете повече от репортажа на Code Fashion TV, който умело ще ви пренесе в епицентъра на модното събитие. Пред камерата застават Ancarani и неговият партньор в живота и работата, за да ни разкажат повече за бранда и идеите си, както и посланикът на Италия за България, който с усмивка споделя своето мнение за модните отношения на двете страни.

Мода

Свързани Публикации