„Като две капки вода“ с ударен трети епизод
Най-новият епизод на атрактивното шоу „Като две капки вода“ бе зареден с ударна доза артистичност и забава. Таланта на изпълнителите допринесе за едно незабравимо шоу, а професионализма на водещите помогна гафовете в лайфа да бъдат замаскирани по приятен и развлекателен начин.

Зрителите на NOVA TV имаха възможността да се насладят и на ново звездно присъствие и сред журито. На почетно място до Фънки и Хилда се настани наскоро спечелилият награда “Оскар” актьор, Димитър Маринов. С таланта си на комедиант, той успешно допринесе за приятното протичане на вечерта и ни накара да се усмихнем, заявявайки че в „Като две капки вода“  е по-забавно и от Оскарите.

https://www.instagram.com/p/BuU3edrjkyI/

Победител в третия епизод на седми сезон бе Петя Буюклиева с песента Shallow на Lady Gaga и Bradley Cooper – изпълнение, което специалният член на журито бе гледал на живо едва преди няколко седмици на едно от най-грандиозните холивудски събития.

https://www.instagram.com/p/Bu4bFDkgNCp/

Мария Илиева като и TITA изпъкнаха с майсторско пеене и артистично превъплъщение в дадените им образи. Докато на Илиева й бе възложена сложната задача да се преобрази като Keala Settle, изпълнявайки „This is me”, TITA се иправи пред предизвикателството да пресъздаде зареждащото изпълнение на The Weather Girls (Martha Wash) и всеизвестния хит „It’s Raining Men”.

https://www.instagram.com/p/Bu4bK5AAT_s/

https://www.instagram.com/p/Bu4SvAVg9UO/

Изключително представяне имаше и Дичо, който умело влезе в ролята на Силвия Кацарова с песента „Обещай ми любов“.

https://www.instagram.com/p/Bu4TKp9Asam/

Кулминацията на вечерта, обаче, несъмнено бе Papi Hans, който се появи на сцената като DARA с „К’во не чу”. Поетът Константин Трендафилов бе суперпалав в оскъдното си облекло, досущ като на бившата си, и събра погледите на всички с ексцентричното си изпълнение.

https://www.instagram.com/p/Bu4nB13gkRh/

 DARA, която гледа изпълнението на живо, малко по-късно сподели тяхна снимка в Instagram с описанието:

„ Да видя бившия ми като мен и като трансджендър беше плашещо  Отива ли му на @iampapihans да бъде мен 

https://www.instagram.com/p/Bu4jslsgoyx/

 Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации