Кралицата на поп музиката Мадона се завръща с 14-и студиен албум
Новият албум на Мадона „Madame X“ е официално в продажба. Той включва 13 песни, сред които има дует с Quavo от рап триото Migos, както и с бразилската певица Anitta

https://www.instagram.com/p/Bx-DrIXitzP/

14-ият студиен албум на 60-годишната кралица на поп музиката е записван в продължение на повече от 18 месеца в Ню Йорк, Лондон и Лисабон. Досущ като самата изпълнителка, той е същински хамелеон. В него се засягат теми като контрола над оръжията, бедността и хората в неравностойно положение. Самата Мадона признава, че иска да иска да “отвърне на удара” на плашещия я съвременен свят.

“Всяка песен е отражение на Madame X. Понякога тя е борец за свобода, понякога е инструктор по ча-ча-ча, понякога копнее за любов, а понякога се чувства носталгично. Понякога тя си мисли за всички хора по света, които страдат, които нямат думата и се нуждаят от глас, и тя се чувства отговорна за тях.”

Като част от рекламата на албума в Instagram, Мадона качи провокативна снимка на женски гърди, едната от които е прободена с роза.

https://www.instagram.com/p/BykxJbmBLkB/

Също като предишния й албум “Rebel Heart”, издаден през 2015 г., Madame X  ще бъде съпроводен от турне. То стартира на 12 септември и включва Филаделфия, Лас Вегас, Бостън, Маями, Лисабон, Лондон и Париж.

https://www.instagram.com/p/Bwcv-6-h3FZ/

Мадона, която става известна в началото на 80-те години с хитове като Holiday и Like a Virgin, има продадени над 300 млн. записи в световен мащаб, което я превръща в най-продаваната жена изпълнител, според Книгата за рекорди “Гинес”. Известна със склонността си да прекрачва границите и с понякога провокативната си визия, творчеството й е вдъхновение за множество изпълнители.

https://www.instagram.com/p/BxPvuVih8lA/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации