Кристин Илиева – от болничното легло до италианския Vogue
За вдъхновяващата Кристин Илиева ни разказват колегите от viewsofia.com:

Лицето на красивата Кристин ще изгрее на страниците на октомврийския брой на италианския Vogue, едва година и половина след нелекия инцидент, принудил 22-годишното момиче да промени изцяло начина си на живот, който включваше натоварен fully-booked моделски график, полети и ангажименти в най-желаните модни дестинации.

След всичко преживяно, Кристин се доказва като по-силна от всякога и готова за нови начинания, на които искрено да се радваме. Повод днес ни дават фотографиите на Алесио Алби, първите за Кристин след катастрофата, с които от агенцията й обявяват, че само за месец моделът извървява пътя от болничното легло до страниците на модното издание и следващия месец ще я видим на страниците на италианската модна Библия.

https://www.instagram.com/p/B2BoGGxDKY3/

“Красивата Кристин, заснета от Алесио Алби. След ужасяващия инцидент, който преживя, тя се бори всеки ден, за да приведе нещата до предишното им положение. Сигурен съм, че ще успее, защото тя е Фениксът, който възкръсва от пепелта. От болничното легло до италианския Vogue за месец, все още със сините си патерици, но по-красива и силна от всякога. Нека това ни учи, че всичко в живота е възможно… Успех, @christineilieva. #ironwoman”, пише неин приятел.

https://www.instagram.com/p/B2Br8DMonBJ/

Снимки: Instagram

Източник: viewsofia.com

Мода

Свързани Публикации