Лимитирано меню от Shake Shack по случай финала на Game of Thrones
Shake Shack и Game of Thrones обединиха сили по ново меню, с което да зарадват многобройните фенове на сериала.

https://www.instagram.com/p/BwHxd4gj86X/

Началото на края на Game of Thrones /„Игра на тронове“/ блесна с рекорден брой зрители. Както съобщиха от HBO, в неделя, близо 17,4 милиона хора (само в Америка) са гледали първия епизод от последния осми сезон на хитовия сериал. Рекорди бяха разбити и в социалните мрежи с над 5 милиона публикации по темата в Twitter за изминалия уикенд.

https://www.instagram.com/p/BwS1nWpFYSH/

Междувременно, по случай последния сезон на един от най-успешните и гледани сериали, американското заведение за бързо хранене Shake Shack изненада с тайно Game of Thrones меню.

Любители на шоуто  ще могат да се насладят на лимитираният шейк „Dragonglass Shake“ в рамките на около един месец (до 19-ти май). Колкото до специалния бургер „Dracarys Burger“ – той ще е наличен само в десет американски града и то до 21-ви април.

https://www.instagram.com/p/Bv7mbp2FBGD/?utm_source=ig_embed

Най-вълнуващото е, че поръчването от специалното меню става на валериански / Valyrian/език, като има и наръчник относно произношението. Шейкът е Zīrtom Perzomy Rholītsos, бургерът – Drakaro Parkliapos, а самият Shake Shack се превежда Rholītso Rhakion.

https://www.instagram.com/p/BwXiQhEhLQ5/

Вече много от милионите фенове на шоуто са се възползвали от тази възможност и развълнувано споделят преживяването си в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/BwXxkVggmGN/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации