Любов, мода и градски живот в новия бутик на Chanel
Представяме ви обаятелната атмосфера на Париж и красотата на модното изкуство съчетани в стил Chanel…

https://www.instagram.com/p/Bv13LrRlJgJ/

Айфеловата кула вече се извисява и в новооткрития, спиращ дъха бутик на Chanel в Galeries Lafayette. Тя, обаче, не е единствената атрактивна част от новото кътче на бранда, която привлича вниманието ни.

https://www.instagram.com/p/BwP67O3BPfd/

В края на месец март Париж се сдоби с нова модна топ дестинация – няколко етажен бутик на Chanel, който ще ви подтикне да предприемете пътуване до града на любовта още сега. В него е представена пролетно-лятната колекция, на която се насладихме по време на атрактивното есенно ревю на бранда. В шест различни кътчета на втория етаж, нейното съвършено изящество е подсилено и с плажни акценти, напомнящи на декора от дефилето.

https://www.instagram.com/p/Bv_SNfAnbqa/

За кулминацията в този пищен бутик може да се счита златната айфелова кула, която се извисява насред стилния, летен рай. Обкръжена от около 20 манекена, презентиращи някои забележителни дизайни от пролетната линия, тя излъчва и умело преплита магията на градския живот в Париж и несравнимия стил на легендарния моден бранд.

https://www.instagram.com/p/BwBpjk1AdS3/

Въпреки че част от атрактивните модни инсталации ще радват посетителите само до 21-ви април, в магазина се намират и две перманентни секции, посветени на Chanel – една за обувки и една за часовници.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации