Лято, нежност и любов в новата песен на Марина Кискинова
В разгара на любимото ни лято, талантливата Марина Кискинова ни зарадва със свежа, нова песен. Интересният сингъл „Един за друг“ изпъква с нежна мелодия с дъх на любов и перфектно се вписва в стила на изпълнителката.

https://www.instagram.com/p/BzsIM9aDFuG/

Очарователният видеоклип към парчето е заснет от Добромир Николов в Италия, където преди няколко месеца Марина получи предложение за брак. В рамките на три дни изпълнителката и нейният екип творят и събират красиви кадри в Рим, Болсена и Civita di Bagnoregio – едно от най-старите градчета до Рим, изградено на скала и все още непокътнато от времето.

https://www.instagram.com/p/BzqiB1cjhS8/

Във видеото виждаме градините на Борджиите, живописният квартал Трастевере и езерото Болсена. Освен Марина, главен герой в него е и Искрен Тончев – Искрата.

https://www.instagram.com/p/BznPzYRjlJE/

Текстът на песента е на Владимир Ампов – Графа и е написан специално за певицата и нейната половинка Веселин Ценов – Algoriddim. Именно Графа е и човекът, който запознава двамата влюбени преди 6 години.

https://www.instagram.com/p/BzfO2FEjGJk/

 „Песента е специален и много личен проект за мен, който идва в момент на вдъхновение да създавам стойностна музика, да поема нови начинания и да приема нови предизвикателства в живота си. „Един за друг“ е изпълнена с много любов, написана за двама души, създадени един за друг, каквито сме аз и Весо. Той е моята сродна душа и всичко, за което пея в песента, свързвам с едни от най-прекрасните ни и ценни моменти, прекарани заедно“, споделя певицата.

https://www.instagram.com/p/BzpYtUyjNUw/

Сега и вие можете да се докоснете до приятното парче и интересното видео към него:

Снимки: Instagram

Зорница Вълкова
Зорница Вълкова
Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации