Меган Фокс и синът ѝ в рокля
Майка на 3-ма сина, актрисата Меган Фокс отнася доста негативни коментари в интернет последните години, заради решенията, които взима относно гардероба на едно от децата си

Ноа, който в момента е 6-годишен, обича да носи рокли. Меган Фокс няколко пъти е споделяла снимки в социалните мрежи на сина си, именно в рокля от филмчето на Disney Frozen. Дългата му коса съвсем обърква последователите на актрисата в социалните мрежи и последва вълна от негативни коментари:

https://www.instagram.com/p/BXPJsv0gxwr/?utm_source=ig_embed

„Трябва да казваш НЕ на децата си понякога“, „Как можеш да му позволиш да носи рокля“, „Роклите не са за момчета, има си дрехи за тях“. Както и доста по-крайни и агресивни изказвания.

https://www.instagram.com/p/BiZw5PFhxzu/

Дълго време Меган Фокс и съпругът ѝ Браян Остин Грийн мълчаха по темата. Но в последното си телевизионно интервю за The Talk, Меган най-накрая разказа малко повече за ситуацията.

https://www.instagram.com/p/BosJ9SDFoOz/

Тя сподели, че е записала Ноа в доста „либерално“ училище, но въпреки това другите деца му се подиграват. Майката разказа още, че синът ѝ е изключително креативен, интересува се от мода, рисува модели и обича да се облича сам. Тя и баща му го възпитават в духа на „Да не ти пука за мнението на другите“.

 

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации