Д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев пускат здравословни менюта до вкъщи (Видео)
Д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев се запознават покрай Силвестър Сталоун, докато той е на снимки в България, а те са избрани да са част от екипа му

И двамата имат завиден опит в работата със световни звезди като Харисън Форд, Робърт де Ниро, Жан Клод Ван Дам, Мадона, Лейди Гага, Лоу Дийп Ти, а актрисите от Боливуд обожават вкусотиите на диетоложката. Така до днес, когато кулинарните виртуози представиха съвместния си проект – ресторант “Кото” в центъра на София, където собствениците направиха медиен обяд.
Красивата Енджи Касабие представи новия обект и даде основни напътствия за влизане във форма: Първата стъпка към отслабването е да кажете “СТОП” на диетите! С тях само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма. Кога започва всяка диета? В понеделник, а в неделя преяждате буквално “като за последно” с пица, сладко и всичко, което от утре трябва да забравите, нали? Груба грешка! Хапвате и мазно, защото знаете колко е вредно. Още една грешка! Мазната храна в здравословни количества, разбира се, е полезна за възстановяването на клетките в организма ни”, успя да изненада гостите си диетоложката. Тя обясни накратко и жестоките последици, които са резултат от абсолютно обърканото ни виждане за здравословно хранене. “Жалко е да виждаме как децата ни затлъстяват, а броят на болните от диабет мъници за 1 г. се е удвоил. Вярно е, че ние нямаме възможност да се храним с чистите продукти, с които са залъгвали глада си бабите и дядовците ни, но винаги има решение, щом има и желание да бъде открито”, допълни Енджи Касабие и обеща, че храната в ресторант “Кото” ще е здравословна, вкусна и питателна, а за доказателство поднесените на гостите ястия съвпадаха напълно с описанието. Д-р Енджи Касабие разказа, че Силвестър Сталоун е много взискателен към храната си, обожава телешко, авокадо, риба тон, но за сметка на това никой не може да го накара да сложи в устата си сьомга. Обича както италианската кухня, така и ливанската. (2)Шеф Георги Янев, преди да се прибере в България заради съвместния проект с Енджи Касабие, е посрещал с ястията си звездни гости в ресторант District club в Лондон. Здравословният проект стартира веднага след празника на влюбените 14 февруари.

Така до днес, когато кулинарните виртуози представиха съвместния си проект, чиято главна цел е доставката на целодневно меню. Всички абонирали се клиенти на диетоложката ще получават личното си меню приготвено от шеф Георги Янев. Двамата направиха медиен обяд в ресторант КОТО, който ще бъде в основата на съвместната им работа.

Шеф Георги Янев, преди да се прибере в България заради концепцията на КОТО, е посрещал с ястията си звездни гости в ресторант District club в Лондон. Здравословният проект стартира скоро.

Събития

Свързани
Публикации