Многото лица на Victoria Beckham вече и в YouTube
Виждали сме я в образа на любяща майка, на грижовна съпруга… Виждали сме нейните талант и усет изразени в собствен моден, а съвсем скоро и козметичен бранд. Вече, обаче, можем да я гледаме и в YouTube, където тя ще се въплъти в ролята на влогър, допускайки ни една идея по-близо до нейното бляскаво ежедневие.

През последните 10 години Victoria Beckham безспорно си е извоювала почетно място в модната индустрия. Колекция след колекция, тя не спира да ни вдъхновява с интересни и стилни облекла. Напоследък, обаче, тя доказва по много начини, че нейната личност крие много таланти.

https://www.instagram.com/p/Bt_0d-8AMzV/

От днес първият епизод от VB On The Road е официално в YouTube канала на дизайнера и за по-малко от 24часа събра над 62 хиляди гледания. Той показва интересни кадри, в които имаме възможността да видим Victoria Beckham в ежедневна светлина, работейки, разказвайки, шегувайки се. В него Beckham ни предоставя и ексклузивни сцени зад кулисите на представянето на колаборацията й с Reebok.

https://www.instagram.com/p/BuGIsavgPzn/

Само преди седмица, чрез пост в Instagram Beckham ни съобщи и за предстоящата й работа по собствен козметичен бранд. Неговата цел е да предостави на жените по света именно онези продукти, от които те имат най-много нужда и полза – идея, която модната икона успешно прилага и в своите дизайни.

https://www.instagram.com/p/Btz-B0YAhA7/

Няколко дена по-късно, на Лондонската седмица на модата, талантливата Victoria Beckham ни представи своята най-нова колекция за есен/зима 2019. Тогава тя ни плени с красиви облекла и за пореден път доказа своите качества на дизайнер.

Настоящата й линия излъчва типичната за Beckham семпла елегантност примесена с нужната доза стилна екстравагантност. Акцентът на колекцията бяха искрящите цветове и интересни принтове, балансирани с приятни нюанси на бежовото.

https://www.instagram.com/p/BuBXio-AxKq/

Цялото семейство Beckham бе на първи ред, за да подкрепи дизайнерката, в това число и приятелката на Brooklyn – Hana Cross. До тях бе заела почетно място и известният редактор на VogueAnna Wintour, чиято прическа се оказа вдъхновение за малката Harper Beckham. С еднаквите си коси, двете неизбежно привлякоха погледите на всички.

https://www.instagram.com/p/Bt_YrGmA7xW/

Освен всичко останало, изглежда че Victoria Beckham се справя добре и в личен план. Тя не пропусна да похвали David Beckham, с когото през юли тази година ще отпразнуват 20 годишнината си от сватбата.

„Дейвид е толкова страхотен съпруг, страхотен баща и най-невероятният бизнес партньор, за когото някой някога може да мечтае. Той наистина ме подкрепя в това, което правя“, споделя Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/Bt_Fqu4ANji/

 

Представяме ви първия епизод от VB On The Road в Ню Йорк.

 

А част от новата колекция на Victoria Beckham можете да разгледате още тук и сега:

https://www.instagram.com/p/BuBXYUzgo9F/

https://www.instagram.com/p/Bt-3VYCAV0I/

https://www.instagram.com/p/Bt-3aZygriZ/

https://www.instagram.com/p/Bt-3fLjAuX5/

https://www.instagram.com/p/BuBXp1vA620/

https://www.instagram.com/p/Bt_mI_JAGtl/

 Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации