Модните творения на Zac Posen в Princess Fashion Studio
Модна къща Princess Fashion Studio отново е насреща, за да сбъдне мечтите на бъдещите булки

Както виждаме от лимитираната му колекция булчински рокли за сватбения лейбъл White One 2020, уменията му да борави с формите и да подчертава красотата и нежността на дамата е просто несравнимо.

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Елегантни, но интересни, семпли, но загадъчни, дизайните му наподобяват изкуство, но не защото изпъкват с изобилие на цветове или елементи, а защото умело ни вдъхновяват и ни карат с огромно удоволствие да се взираме в тях.

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Част от моделите пресъздават характерни и емблематични за творчеството му рокли, кръстени на дамите, за които са били създадени. Пищните рокли тип русалка възраждат духа на 40-те години. Вдъхновения в силуетите откриваме от Наоми Кембъл, Кейти Холмс, Коко Роша и Дита фон Тийз

https://www.instagram.com/p/B7D9j58Jvln/

Не е нито тайна, нито изненада, че много от дамите копнеят да се докоснат до подобни произведения на висшата мода, както и да се обгърнат в някое от тях по случай един от най-специалните дни в живота им. Ето че сега тази мечта може да се превърне в реалност.

Снимка: Facebook

Благодарение на Princess Fashion Studio се озоваваме крачка по-близо до творчеството на Zac Posen. Сега, когато дизайните от новата колекция на дизайнера са налични в българската модна къща, бъдещите булки имат възможността да засияят в частица от това модно изкуство с дъх на съвършенство.

Снимка: Facebook

За повече детайли и информация може да се свържете с модна къща Princess Fashion Studio през официалната им Facebook страница, както и на имейл: office@princess-fashion.eu

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Снимки: Instagram, Facebook

Мода

Свързани Публикации