НАЙ КЛУБ-Царят на нощта отвори в Студентски град (Видео)
С мощна заря в небето над Студентски град официално беше открит “НАЙ КЛУБ”, емблематичното заведение на нощна София, което се завърна, за да зарадва многобройните си фенове и нови последователи на доброто настроение и качествените купони

С водосвет отслужен от отец Георги от храма “Покров Богородичен” започна официалната програма, а по червения килим преминаха личности от модата, спорта, музиката и бизнеса.
Първи пристигна Владо Манчев, една от емблемите на ЦСКА и част от националите за Евро 2004 г., Анита Маркова- Fitmama, най-популярният български топ модел в Италия Диана Иванчева, певиците Луна, Пламена Петрова, Кали, Валентина. Сред гостите на вечерта беше и италианския дизайнер на мъжка мода и лайфстайл Анджело Кароли, варненския топ адвокат Десислава Везенкова и още гости от София и страната.
Собствениците на НАЙ КЛУБ Ганчо Николов и Милен Трендафилов споделиха, че ще направят всичко възможно в името на клиентите и публиката да имат най-добрите и запомнящи се моменти в НАЙ КЛУБ. Освен познатото добро качество на програмите, които са известни за НАЙ КЛУБ ще има и нововъведения обещаха собствениците.
След официалното слово на Ганчо Николов гостите се насладиха на изпълнение на гайдаря Васил Пашалийски, а водещия на вечерта Ники Николов пожела колкото години е преминала през вековете българската фолколрна музика, толкова още да съществува усешния български бранд НАЙ КЛУБ.
Голямата изненада на вечерта бяха изпълненията на НАЙ БЕНД, който представи класически хитове от поп фолка, емблематични за НАЙ КЛУБ, както и нови хитови песни аранжирани специално за НАЙ БЕНД. Вокалистите на бенда: Исмералда, Сашо, Вили, Веси и новото попълнение от Белград- Ивон предизвикаха много танци и настроение сред гостите.
Голяма част от персонала, бенда, както и ди джеите са работили преди години в НАЙ КЛУБ и веднага са приели поканата да бъдат отново част от магията на нощна София – НАЙ КЛУБ Студентски град.
В ранни зори приключи първата вечер на НАЙ КЛУБ с много гости и клиенти а участието на ди джейите Еди и Кик накараха всички да танцуват и да пеят любимите си песни.
Царят на нощта НАЙ КЛУБ се намира в Студентски град на ул.”Акад. Стефан Младенов” 50 с работно време всеки ден от 23.00 до 07.00 ч
Телефон за резервации: 0888 96 77 88
Снимки: HiLife
PR: InnoMedia

Събития

Свързани
Публикации