Най-красивите омъжени жени в света луднаха по българска козметика

По време на световния финал на 42-о издание на Мисис Вселена, провело се в края на миналата година в Китай, дамите получиха специален подарък от Дони Козметкис

Първата серия от най-новата козметична линия, създадена от Дони Чачова, Pure Gold, се превърна в хит сред най-красивите, омъжени жени от цял свят. На провелия се финал в Гуанджоу, Китай, красавиците от Дубай, Малайзия, Сингапур, Япония и много други държави се надпреварваха да се хвалят с новата си придобивка. Те бяха единодушни, че розовото масло, розовата вода и чистото злато са най-доброто съчетание от съставки, което съхранява младостта и свежестта на кожата.

Първата линия Pure Gold продукти са подходящи за всеки тип кожа. Дневен, нощен и крем за около-очен контур правят кожата свежа, изравняват тена и изглаждат фините бръчици, причинени от влиянието на околната среда, стреса и преумората. Натуралното българско, розово масло и розова вода в комбинация с мощното противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна  защита на чистото злато подпомагат клетъчното обновяване и укрепват съединителната тъкан, подхранват в дълбочина и подмладяват кожата. Дони Козметикс са без парабени,  не съдържат оцветители и аромати, за да не дразнят чувствителната кожа.

Дони Козметикс бе представена на елегантно бутиково събитие, на което Дони Чачова посрещна близки и приятели. В страстни почитателки на автентичните натурални съставки с български произход се превърнаха Меги Савова – лицензиант на редица конкурси за красота, певицата Нелина, дизайнерът Мира Бъчварова, топ-моделът Ива Атанасова, бизнес-дамите Марина Вълканова и Биляна Тончева, както  първата носителка на титлата Мисис Баба – Капка Амзина.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.