Николета Лозанова пред “Папараци” (видео)
Защо Лозанова не харесва България, какви са българските жени през нейния поглед и още много вълнуващи теми обсъждат Венета и Николета, които с усмивки се срещат в първия епизод от новия сезон на “Папараци”

https://www.instagram.com/p/Bys0pvaAJR6/

Тази есен, вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, след които нищо в телевизионния ефир няма да е същото, Венета посрещна в студиото не друг, а своята предшественица – Николета Лозанова, съобщават от btv.bg. Красавицата бе първият ексклузивен гост през новия сезон на “Папараци”.

„Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща.“

https://www.instagram.com/p/B1hDvuyg9kl/

В момента Николета се занимава със собствената си линия за бельо и бански, с което е много щастлива и има самочувствието, че изкарва сама парите си. Тя споделя и че в чужбина се чувства по-добре, отколкото в България:

“Аз наистина не харесвам България. Тук не се чувствам щастлива, защото хората са негативни и винаги гледат в чуждата паница. Имам чувството, че хората в България разбират от всичко, докато в чужбина не е така. В момента, в който кацна на летището в София, веднага започва да ме боли глава. Заради лошата енергия. С огромно удоволствие бих напуснала България. Надявам се това да се промени.”

https://www.instagram.com/p/BzEIonug_W2/

Не пропускайте да изгледате цялото вълнуващо интервю във видеото на bTV.


Източник: btv.bg

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации